Η πρόβα εκτροπής της αριστερής "Αυγής".


Θλιβεροί, άλλη μία φορά..., από το κομματικό δελτίο της "ΑΥΓΗΣ". Διείδαν "Πρόβα εκτροπής" και συνέδεσαν προς τούτο, ώστε να στηριχθεί το άθλιο δημοσιογραφικό κατασκεύασμα, το οποίο ενετάλησαν να στήσουν από το κομματικό ιερατείο της Κουμουνδούρου, όλα τα γεγονότα....
του διαρρεύσαντος τριημέρου σε τίτλους και σε ημιτελές παζλ.

Πρώτος εντολεύς της "εκτροπής" ο πρωθυπουργός της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας, συνεπώς ο πρώτος "εκτροπεύς". Από κοντά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και θύματά τους η άμεμπτη και τίμια φωνή της "ΑΥΓΗΣ", ο μεγαλοδημοσιογράφος Βαξεβάνης και οι δικοί "τους" δημοσιογράφοι Αρβανίτης και Κατσίμης. Προστάτες, επίσης, αυτοί οι κατάπτυστοι "εκτροπείς" φοροφυγάδων, με δεδομένη την -αμφισβητητέα- εγκυρότητα της λίστας Λαγκάρντ. Κι από κοντά οι Ένοπλες Δυνάμεις, ασκούμενες-υποτίθεται-σε ρόλο δυνάμεων καταστολής, στο πλευρό της Αστυνομίας κατά του "εχθρού λαού".

Βεβαίως δε, γιά να "δέσει" το πράγμα, προναγγέλλεται από την πρώτη σελίδα, το κύριο άρθρο της δεύτερης σελίδας, το οποίο προβλέπει "Πρόβες τροϊκανής χούντας" και έρχεται να θεωρητικοποιήσει τα "ευρήματα" και να δώσει γραμμή, προφανώς, γιά "δράση" κατά των "εγκαθέτων" κ.ο.κ.

Καταλήγουν μάλιστα στο ότι  οι "καθαρόαιμοι δεξιοί, δεν έχουν ευαισθησίες γιά στοιχειώδη τήρηση της δημοκρατικής νομιμότητας", κάτι γιά το οποίο ενοχοποιούν, τεχνηέντως, τους "άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους"...Συνεπώς; Συνεπώς, μόνοι εμείς οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μπορούμε να εγγυηθούμε την έννομη δημοκρατική τάξη, η οποία απειλείται.

Οι άνθρωποι είναι από επικίνδυνοι, έως διατεταγμένοι σε σκοτεινούς ρόλους...Θα τους μαζέψει κανείς;

Η πληροφορία, τέλος, ότι οι τρεις δημοσιογράφοι (Βαξεβάνης-Αρβανίτης-Κατσίμη) ανήκουν από χθες εις το δημοσιογραφικό επιτελείο της "ΑΥΓΗΣ", ως γνήσιοι "χτίστες" της αριστερής δημοσιογραφίας δεν επιβεβαιώνονται επί του παρόντος.

Βέβαιο είναι πάντως ότι η πτήση του Σμηναγού Καραχάλιου πάνω από το χώρο της παρέλασης της Θεσσαλονίκης, γιά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, κάτι το οποίο συγκίνησε τους πολλούς ανά το πανελλήνιο γιά την πανάξια-στο πρόσωπό του- Πολεμική Αεροπορία που διαθέτει η Πατρίδα-ασπίδα στην Τουρκική προκλητικότητα και επεκτατικότητα, θεωρήθηκε ασήμαντη είδηση, ώστε να τύχει αναφοράς. Τυχαίο; Βεβαίως όχι, σκόπιμο από πάσης απόψεως.

Τί να περιμένεις κανείς από ανθρώπους τυφλωμένους πολιτικώς και ενεργούντες-απλώς και μόνον-γιά τα στενά κομματικά τους συμφέροντα; Λυπηρή η περίπτωσή τους.

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια