Πως κάνει σεξ ανάλογα με το ζώδιό του


Πως κάνει σεξ ανάλογα με το ζώδιό τουΑνάλογα με το ζώδιο, συχνά, έρχεται και το κατάλληλο σεξ. Δείτε με ποιόν άντρα μπορεί να κάνετε το τελειότερο σεξ της ζωής σας
ΚΡΙΟΣ: Ο αχόρταγος....

Ο Κριός διαθέτει μια σπάνια σεξουαλική ενέργεια και όρεξη. Για αυτούς το σεξ είναι μια ζωτική ανάγκη και θεωρεί απαραίτητο απαραίτητο η σύντροφός του να ανταποκρίνεται με όλες του τις αισθήσεις. Τους διεγείρει πολύ το παιχνίδι της κατάκτησης. Το "πρόβλημα" βέβαια είναι πως βαριέται εύκολα και για να κρατήσετε, πρέπει να είσαστε συνεχώς σε...σεξουαλική επιφυλακή.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο αισθησιακός
Το σεξ για τον Ταύρο είναι μια γιορτή των αισθήσεων! Απολαμβάνουν κάθε στιγμή και αφήνονται σε αυτή, γεγονός που προυποθέτει τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας. Πρέπει στην ερωτική πράξη να μπορεί να συμμετέχει με όσο το δυνατό περισσότερες αισθήσεις. Για να μπει στο ερωτικό παιχνίδι, χρειάζεται συχνά ένα "ζέσταμα", αλλά αν το φλερτ και το παιχνίδι προχωρήσουν, τότε φουντώνει και το απολαμβάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο intellectuel 
Είναι το ζώδιο που συνδυάζει σχεδόν ιδανικά τον πνευματικό με τον σωματικό αισθησιασμό. Τις περισσότερες φορές χρειάζεται να διεγερθεί εγκεφαλικά για να αποδώσει στο μάξιμουμ το σεξουαλικό του ταμπεραμέντο. Αν το καταφέρετε να του κινήσετε το ενδιαφέρον, μπορεί να σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα στο κρεβάτι, με όπλο την μεγάλη φαντασία, τον αισθησιασμό και το χιούμορ του. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις Διδύμων που όταν φτάνουν στην πράξη ξεφεύγουν ακόμα και από τα όρια. Έχουν αδύναμο σημείο κάθε τι το "απαγορευμένο".

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ευαίσθητος
Ο Καρκίνος χρειάζεται στοργή και...Προδέρμ. Για να απελευθερώσει τον ερωτισμό του πρέπει να νοιώσει ασφαλής και πως τον αγαπούν και τουν θέλουν. Η τρυφερότητα παίζει για αυτούς πρωταρχικό ρόλο. Αυτονόητα πρέπει να θεωρείτε και τα προκαταρκτικά - σχεδόν κανένας Καρκίνος δεν λειτουργεί χωρίς αυτά! Επίσης, λέγεται, πως είναι καλοί στο φιλί.

ΛΕΩΝ: Ο παθιασμένος
Η φράση που τους εκφράζει περισσότερο είναι το "όλα ή τίποτα»! Είναι εφευρετικοί και πολυδιάστατοι όταν φτάσετε στο κρεβάτι, τους αρέσει η γυναίκα να είναι ευφάνταστη όμως, πάνω από όλα, θέλουν να νοιώθουν Βασιλιάδες. Δεν θα τους πεις όμως ποτέ εγωιστές όταν έρχεται η στιγμή του να μοιραστείς την ηδονή - όσο νοιώθουν πως τους προσφέρεις, θα σου δώσουν πίσω εξίσου γενναιόδωρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο διστακτικός
Έχει μια εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων γενικά στη ζωή του, και κατά προέκταση στο σεξ. Αυτό, συχνά, τον εμποδίζει να αφεθεί και να απολαύσει, δείχνοντας έτσι απόμακρος και ενίοτε διστακτικός. Αν όμως τον κερδίσεις και σε εμπιστευτεί μπορεί να ξεπεράσει κάθε όριο. Είναι συνήθως οπαδοί των μόνιμων και σταθερών σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ: Ο κύριος καθηγητής
Ο "μάστορας", μαζί με τον Δίδυμο, της γοητείας και της αποπλάνησης. Του αρέσει να δημιουργεί την ατμόσφαιρα εκείνη που θα γοητεύσει και θα κάνει τη γυναίκα να του παραδοθεί σχεδόν αμαχητί. Είναι προσεκτικοί και ντελικάτοι στον χειρισμό της γυναίκας, και αν είστε τυχερές, κάποιος Ζυγός στη ζωή σας μπορεί να αποδειχθεί ο συγκλονιστικότερος εραστής σας. Του αρέσουν πολύ τα χάδια και τα παιχνίδια γενικότερα, πριν την "κυρίως πράξη".

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο κυρίαρχος
Είναι άντρες με πάθος και εφευρετικότητα στο σεξ. Το πολύ έντονο πάθος μάλιστα, τους οδηγεί συχνά στο όριο του να είναι βίαιοι. Του αρέσουν οι "περίεργες" ιστορίες, με λίγη πλοκή, μπέρδεμα και μυστήριο. Δεν του αρέσουν τα ταμπού και τα στεγανά, και το να τα σπάει αποτελεί αγαπημένο του χόμπυ. Να έχετε το νου σας, γιατί είναι απρόβλεπτοι, ενώ επίσης δεν φημίζονται για την μονογαμικότητά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο "καυτός"
Είναι γεμάτος ενέργεια, πάθος και ενθουσιασμό. Του αρέσει να γίνεται ο "αρχηγός" σε μια σχέση, και να σας... τραβάει από το χέρι για να κατακτήσετε και νέα...ύψη ερωτισμού και παθιασμένου σεξ. Αν δεν υπάρχει καλή διάθεση, χαμόγελο, ενέργεια και χαρά δεν θα μπει σε μια σχέση, ούτε καν σε "απλό σεξ".

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ηδονιστής
Δείχνουν συχνά απόμακροι και ψυχροί, αλλά μην τους υποτιμάτε, γιατί θα πέσετε πολύ έξω! Η σεξουαλική ηδονή είναι από τις εμμονές του. Ο χαρακτήρας του απλώς είναι τέτοιος που την φλόγα την κρύβει κάτω από ένα στρώμα "πάγου". Αν βρείτε τα "κουμπιά" του θα μείνετε έκπληκτες με τις επιδόσεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ακόλαστος
Η φράση "Χωρίς Ταμπού" θα μπορούσε να τον περιγράψει με χαρακτηριστική άνεση. Είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν τα πάντα και δεν "κωλώνουν" πουθενά. Αγαπούν να πειραματίζονται, και αν δεν είστε από τις γυναίκες που αρέσκονται στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα, καλύτερα να αποχωρήσετε διακριτικά. Εκρηκτικοί και έντονοι εραστές, συχνά "χάνονται" σε μια δίνη ηδονισμού που δημιουργούν στη ζωή τους, και παραμελούν το πιο συναισθηματικό κομμάτι στις σχέσεις τους.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο διφορούμενος
Θα τους χαρακτήριζε κάποιος "παθητικούς" ή έστω, χωρίς έντονες πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομεά. Αν είστε γυναίκα αρκετά δυναμική και που αρέσκεστε στο να παίρνετε πρωτοβουλίες, βρήκατε τον άνθρωπό σας. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά, τα χάδια, το ρομαντικό και σταδιακό στην ολοκλήρωσή του φλερτ. Στην πορεία όμως, και αφού επέλθει η οικειότητα, γίνται αρκετά πιο αισθησιακοί, παθιασμένοι και απαιτητικοί από τυς εραστές τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια