εΑφου αντάλαξαν πυροβολισμούς έπιασαν τον ένα δραπέτη, ψάχνουν τους συνεργούς

Πως έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας γονατιστός ο δραπέτης μετά από άγρια καταδίωξη στην Εθνική Οδό. Οι Αλβανοί πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών. Κατέφυγαν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Προσαγωγή ενός που φέρεται να εμπλέκεται στην απόδραση.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον....
εντοπισμό των Αλβανών που βοήθησαν τον 34χρονο συμπατριώτη τους να αποδράσει απο το νοσοκομείο Τρικάλων το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέρχι στιγμής γνωστά, μετά την απόδραση οι 4 Αλβανοί διέφυγαν από την πόλη με αυτοκίνητο και βγήκαν στην Εθνική Αθηνών - Θεσαλονίκης. Στο ύψος της Μεταμόρφωσης ένα περιπολικό της Τροχαίας που είδε το αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε απο τις πινακίδες οτι ήταν κλεμμένο και άρχισε να το ακολουθεί διακριτικά ενώ ζήτησε και κατέφθασαν ενισχύσεις από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Οταν οι Αλβανοί κατάλαβαν οτι τους ακολουθεί η Αστυνομία, κατέβασαν τα παράθυρα και πυροβόλησαν προς τους αστυομικούς μία φορά. Τότε άρχισε η άγρια καταδίωξη.

Το αυτοκίνητο των κακοποιών μπήκε στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου οπου οι 4 Αλβανοί πυροβόλησαν ξανά εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι με τη σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά.
Το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου
Το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου

Οι κακοποιοί εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν χωριστά ο ένας από τον άλλον ενώ κάποιοι απο αυτούς μπήκαν μέσα στο νεκροταφείο.

Ο 34χρονος δραπέτης, που εκτίει ποινή για ναρκωτικά, κατέφυγε σε μία πολυκατοικία απ' όπου στη συνέχεια βγήκε, έπεσε στα γόνατα και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που τον είχαν κυκλώσει.


Σχεδόν μία ώρα αργότερα εντοπίστηκε και δεύτερος Αλβανός στην περιοχή, ο οποίος προσήχθη και εξετάζεται η εμπλοκή του στην απόδραση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιος απο τους συνεργούς του 34χρονου, ούτε ο οπλισμός τους.
Σε αυτό το ρέμα εντοπίστηκε ο Αλβανός που προσήχθη
Σε αυτό το ρέμα εντοπίστηκε ο Αλβανός που προσήχθη
Ο 34χρονος απέδρασε με θεαματικό τρόπο απο το νοσοκομείο των Τρικάλων, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου 3 Αλβανοί εισέβαλαν με καλάσνικοφ στο Νοσοκομείο, πυροβόλησαν στον αέρα, χτύπησαν ειδικούς φρουρούς και έφυγαν μαζί με συμπατριώτη τους που είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τρικάλων!

Σύμφωνα με το TrikalaVoice ο Αλβανός κρατούμενος μεταφέρθηκε με δρακόντεια μέρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο και οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά. Εκείνη την ώρα τρεις συμπατριώτες του, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη από πριν στο χώρο του Νοσοκομείου, μπήκαν στα επείγοντα με τα όπλα στα χέρια, ακινητοποίησαν και χτύπησαν τους φρουρούς οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, ενώ γιατροί και νοσοκόμοι έτρεξαν να σωθούν.

Δείτε το βίντεο με την περιγραφή της απόδρασης




newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια