ΑΕΚ: Είναι υποχρεωμένη πλέον να παλέψει για την σωτηρία της.


Μηδέν στα δύο. Δεύτερη τσάμπα ήττα. Στην πρεμιέρα ένα λάθος έφερε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Απόψε πάλι το ίδιο. Λάθος του Μπουγαϊδη, λάθος στήσιμο τις υπόλοιπης άμυνας και 1-0 στο 58' από τον Μαρκόφσκι, με την ΑΕΚ να μένει στους μηδέν βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.


Είναι γεγονός ότι....
αυτή η ΑΕΚ έχει τεράστια προβλήματα τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. 
Στα διοικητικά ο Μαύρος έχει τεράστιες ευθύνες γιατί δέχτηκε να αναλάβει την ομάδα υπερεκτιμόντας τις δυνάμεις του.Λάθος επιλογές συνεργατών, όπως προπονητή. Ο Βλάχος αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν το έχει όπως δεν το είχε και ποτέ. Όπου και να δούλεψε πάντα έφευγε σαν αποτυχημένος.

Λάθος επιλογή του Τσιάρτα. Ο Βασίλης είναι μάνατζερ και σε καμία περίπτωση δεν έκανε για γενικός αρχηγός. Του ζήτησαν χαφ και έφερε τον Γιάγκο που είναι στόπερ, λάθος επιλογή και ο Κορδέρο που είναι επιρρεπής στο λάθος. Μην μιλήσουμε βέβαια και για τον Φουρτάδο που το κάνανε και σήριαλ μέχρι να έρθει και τελικά είναι στον πάγκο και πιστεύω εκεί θα κάτσει.

Τα λάθη του Μαύρου στους παίκτες  που χάθηκαν γιατί προτίμησαν να πάνε αλλού αφού κανείς δεν εμπνέει σιγουριά σε αυτή την ομάδα.
Σαφώς και η ΑΕΚ χρειαζόταν χρήματα και έπρεπε να πουληθούν κάποιοι παίκτες όχι όμως να διώξει όλη την ομάδα και να βάλει 15 άμπαλα παιδάκια να παίζουν με τα θηρία. Γιατί για αυτά τα παιδιά θηρία είναι ο Αστέρας η Ξάνθη και όλες αυτές οι ομάδες που μέχρι πέρυσι έχαναν μόνο από το όνομα της ΑΕΚ.
Θωμά εσύ είσαι ο μοναδικός υπεύθυνος για τον προπονητή που παρέδωσες την ομάδα απλά και μόνο γιατί είναι φίλος σου. Αυτό είναι έγκλημα.

Δυστυχώς αυτή η"ομάδα" σε 180 λεπτά δεν έχει κάνει καμία ευκαιρία για γκολ εκτός από κάποια στημένα.
Το να πούμε για κάθε παίκτη ξεχωριστά δεν έχει νόημα γιατί όλοι εκτός από δυο τρεις είναι εντελώς άμπαλοι, τρανό παράδειγμα ο Μπουγαίδης που το παλικάρι δεν θα έπρεπε να παίζει μπάλα. Το παιδί αυτό δεν μπορεί να περπατήσει καλά καλά.
Το μόνο θετικό ήταν η εμφάνιση του Κατίδη που αν δουλέψει σωστά θα γίνει πολύ μεγάλος παίκτης.

 Δεν έχω να πω κάτι άλλο για αυτή την ομάδα παρά να σας παραθέσω ένα σχόλιο ενός φίλου.

Η ομάδα είναι άθλια...δεν περιμέναμε το σημερινό ματς για να το κρίνουμε...ένα μείγμα άμπαλων πιτσιρικάδων που όπως σωστά λέει και ο Βλάχος τερματίζανε 11οι στο πρωτάθλημα νέων και πανηγύριζαν.

Όσο και να μην μου αρέσει που το παραδέχομαι η αλήθεια είναι ότι οδεύουμε ολοταχώς προς Β!!!!! και όποιος διαφωνεί ας μου πει μια ομάδα στο πρωτάθλημα που να έχουμε προοπτικές να την κερδίσουμε στα σίγουρα. . . εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ 1 ομάδα σε ΟΛΟ το πρωτάθλημα που να την '' έχουμε '' ακόμα και μέσα στο ΟΑΚΑ . . . 

Σήμερα το ματς το έχασε ο φαφλατάς Βαγγέλης Βλάχος. Με πιτσιρίκια έπαιζε και η Ξάνθη αλλά και ο Πανιώνιος αλλά και τα Γιάννενα. ο άνθρωπος είναι αποτυχημένος όσο δεν παει έφαγε εμμονή με τον Φούντα να τον κάνει δεξιό χαφ και να αφήνει το Κουρέλα σαν αμυντικό χαφ . 
Παίζαμε όλο το παιχνίδι χωρίς χαφ βλέπει την πίεση στο 2 ημίχρονο και δεν κάνει απολύτως τίποτα, τέλος μου αρέσει που στεναχωριωμασταν για το αν πουλήσουμε το Μπουγαιδη . 
Το παιδί δεν κάνει απλά δεν κάνει  έχει στάνταρ την γκέλα . δυστυχώς σήμερα βάλαμε υποψηφιότητα για υποβιβασμό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια