Το καυτό βιβλίο της Λεβίνσκι για τον Μπιλ Κλίντον...

... και το ομαδικό σεξ...
Ένα καυτό βιβλίο που θα αποκαλύπτει ιντριγκαδόρικες λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον καθώς και για τις εκκεντρικές σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ετοιμάζεται να βγάλει η Μόνικα Λεβίνσκι... 
Η γυναίκα που ως νεαρή....

μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο το 1998 κόντεψε να γίνει η αιτία για να χάσει ο τότε πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, το αξίωμά του, μάλλον αποφάσισε ότι ο πρώην πλανητάρχης δεν έχει τιμωρηθεί αρκετά για την «ανάρμοστη» σχέση τους και φέρεται να έχει επαφές με διάφορους εκδοτικούς οίκους για ένα «πολλά υποσχόμενο» πόνημα που λέγεται ότι θα μπορούσε να της αποφέρει έως και 12 εκατομμύρια δολάρια.

Στο ροζ ανάγνωσμα, το οποίο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ανάρπαστο, η Λεβίνσκι σκοπεύει να περιγράψει τις ερωτικές της επαφές με τον Μπιλ Κλίντον, την «ακόρεστη επιθυμία του για ομαδικό σεξ, για όργια και την χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων παντός τύπου» όπως αναφέρει ένας φίλος της Λεβίνσκι στο National Enquirer. Αναμένεται επίσης να μιλήσει και για την «μυστική» της αποβολή.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις στις οποίες έχουν προχωρήσει οι φίλοι της, η Λεβίνσκι δεν θα παρ

αλείψει να αναλύσει και τους τρόπους με τους οποίους ο Μπιλ Κλίντον αναφερόταν στην σύζυγό του Χίλαρι, περιγράφοντάς την ως ψυχρή (για την ακρίβεια η λέξη που χρησιμοποιείται είναι «κρυοκ…») καθώς και το πώς αστειευόταν για «την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή».

Μετά από τόσα ροζ πολιτικά σκάνδαλα στις ΗΠΑ, ίσως ήρθε και η σειρά του Μπιλ Κλίντον να βρεθεί στο προσκήνιο, για μια σχέση για την οποία το βάρος έφερε κυρίως η νεαρή Λεβίνσκι που στιγματίστηκε, με αποτέλεσμα, να δυσκολεύεται ακόμη και να βρει δουλειά.




 nonews-news.blogspot

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια