Φυτράκης συνήγορος Θεοφίλου: Δεν έγινε σωστά η λήψη DNA


Η δίκη έπρεπε να γίνεται στην Σύρο και όχι εδώ είπε ο δικηγόρος του
Πήρε προσθεσμία για αύριο στις 9 το πρωί για να απολογηθεί
"Ούτε σε χειρουργείο τόση καθαριότητα", λένε αξιωματικοί για την γκαρσονιέρα στην Λαμία
Προθεσμία για....
αύριο στις 9 το πρωί, πήρε ο 30χρονος κατηγορούμενος, Τάσος Θεοφίλου, για τη ληστεία στην Πάρο από τον 10ο τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται τη συμμετοχή του τόσο στη ληστεία όσο και στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς". Τόνισε ότι υπάρχει δικονομικό πρόβλημα καθώς ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δίωξη για το ίδιο αδίκημα δυο φορές, ενώ αμφισβήτησε και τον τρόπο λήψης DNA από την αστυνομία, στοιχείο που τον τοποθετεί στον τόπο της ληστείας.

Τέλος, ο κ. Φυτράκης επισήμανε ότι η ποινική διαδικασία θα έπρεπε να είναι στα δικαστήρια της Σύρου και όχι στην Αθήνα. Αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος βρίσκεται ενώπιον του Aυτοφώρου Tριμελούς Πλημμελειοδικείου για το αδίκημα της αντίστασης κατά της αρχής κατά τη σύλληψή του. 

Χθες ο 29χρονος οδηγήθηκε στον ειδικό εφέτη ανακριτή Κώστα Μπαλτά, που διερευνά υποθέσεις τρομοκρατίας, ενώ σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Κάποιοι "καθάρισαν" το σπίτι στην Λαμία

Κανονικό συνεργείο καθαρισμού, φαίνεται να είχε περάσει από την γκαρσονιέρα της οδού Τυμφρηστού και έτσι τα ευρήματα ήταν πενιχρά. Ολα τα ρούχα και τα υλικά, ανάμεσά τους και το ποδήλατο στο οποίο είχε τοποθετηθεί βιντεοκάμερα, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Σε αυτό που εστιάζουν τώρα οι αστυνομικοί είναι στα πέντε κλειδιά που βρέθηκαν πάνω στον συλληφθέντα Θεολόγο.

Στο διαμέρισμα της Λαμίας, βρέθηκαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα λάπτοπ, ένα πολυμηχάνημα υπολογιστή με εκτυπωτή και σκάνερ, δύο κουτιά με διαφάνειες πλαστικοποίησης με το αντίστοιχο μηχάνημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί με δυσκολία εντόπισαν αποτυπώματα.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια