Βλάχος: Τα παιδιά ήταν δακρυσμένα στα αποδυτήρια


Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην προσπάθεια των νεαρών παικτών της ΑΕΚ και αποκάλυψε ότι κάποιοι στα αποδυτήρια της ομάδας δεν άντεξαν και δάκρυσαν λόγω της ήττας.
Ολέθριο λάθος κόντρα στο πάθος - "Χτύπημα" Αστέρα στην ΑΕΚ

Ο Βαγγέλης Βλάχος ευχαρίστησε....
τον κόσμο και αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

"Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο, για τη βοήθεια, τη συμπαράσταση γι' αυτό που έκαναν γι' αυτά τα παιδιά. Αν μη τι άλλο δεν έμεινε κανείς μόνος του σήμερα. Λυπάμαι που δεν τους δώσαμε τη χαρά της νίκης. Το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ. Αυτή την εντύπωση έχω εγώ. Χρειάζεται υπομονή, είναι κρίμα, αλλά και συγκινητικό, να βλέπεις τα παιδιά δακρυσμένα στο πρώτο ματς που έχασε η ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους.

Αυτά τα παιδιά χρειάζονται στήριξη και υπομονή απ' όλους, για ένα καλύτερο αύριο. Εγώ δεν έχω υπομονή όμως! Ήμουν νικητής και γι' αυτό ήρθα εδώ. Υπομονή από μένα δεν θα υπάρχει. Θα πεθαίνουμε στο γήπεδο. Η ΑΕΚ δεν πρέπει να χάνει. Δεν μπορεί να χάνει. Ευχαριστούμε που μας χειροκρότησαν, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Η ΑΕΚ πρέπει να βλέπει ψηλά. Και τότε θα είμαστε ευχαριστημένοι.

Τα παιδιά ήθελαν τόνωση ψυχολογική. Ήθελαν να κερδίσουν. Η φανέλα είναι... ασήκωτη. Αυτά τα παιδιά θέλουν πραγματικά βοήθεια. Αν τους δείτε στα αποδυτήρια είναι σαν να έχουμε χάσει τα πάντα. Ήθελα τη νίκη να ικανοποιηθούν τα παιδιά. Όταν δακρύζουν μέσα σήμερα, είναι σημαντικό για την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ όλα τα χρόνια, είχε έναν Λυμπερόπουλο σέντερ φορ. Πέρυσι. Μην πάμε μακριά. Είχε Λεονάρντο. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να βρεις τον Μαύρο, τον Νικολαϊδη, τον Λυμπερόπουλο και τον Δημητριάδη. Εκεί πρέπει να ξοδέψεις λεφτά. Δεν έχουμε λεφτά όμως. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι το ακατόρθωτο. Σήμερα ο Παυλής ήταν ότι καλύτερο είχε μπροστά η ΑΕΚ.

Είπα "ναι" στον Γιάγκο, γιατί ξέρω ότι η ομάδα δεν μπορεί να δώσει λεφτά για μεταγραφές. Ήθελα να δέσει η άμυνα. Αυτή ήταν η επιλογή, να έρθει ο Γιάγκο γρήγορα. Νομίζω είναι σκληρό. Το θεωρώ τραγικό να βρω άλλη λύση τώρα. Δεν μπορεί εξάλλου να τον πληρώσει η ομάδα. Δεν τα ήξερα, τα διάβαζα. Αλλά είναι τραγικό αυτό που ζει η ΑΕΚ. Στήσαμε μία ομάδα από ερασιτέχνες, ό,τι έμεινε στην παλιά ΑΕΚ και από τη Β' Εθνική. Και ότι βρούμε στην πορεία για να έχει βοήθεια και ο Γροντής. Γιατί τα παιδιά δεν θα αντέξουν.

Η προσπάθεια δεν είναι σε ένα ματς. Είναι στις προπονήσεις, σε όλους τους αγώνες, στη συμπεριφορά. Τα περισσότερα είναι θετικά και λιγότερα τα αρνητικά. Ναι, δεν ήταν ανάλογη με τα θέλω μου η παρουσία κάποιων. Αν δεν στηρίξουν τους νέους, θα φερθώ ανάλογα. Με τα... μικρά; Με τα μικρά."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια