Απίστευτα τα ευρήματα που συνδέονται με την ληστεία και την τρομοκρατία...


Ψάχνουν τη γιάφκα με τα όπλα και τα χρήματα οι αστυνομικοί
“Και ο ...τοξοβόλος του Συντάγματος” μεταξύ των δραστών; 
Βλέπουν και άλλα μέλη των “Πυρήνων” στη σπείρα που χτύπησε στην Πάρο.
Οι έρευνες τώρα επικεντρώνονται σε....
δυο κατευθύνσεις. Στη “γιάφκα”, το κρησφύγετο των ληστών που σύμφωνα με την αστυνομία έχουν σχέσεις με τρομοκρατικές ομάδες, αλλά και στα πρόσωπα που εμπλέκονται μαζί με τον 29χρονο θεολόγο Τάσο Θεοφίλου στην αιματηρή ληστεία στο υποκατάστημα της AlphaBank στην Πάρο.

Εκτός απ' το κινητό του 29χρονου που ήδη φαίνεται πως έχει μιλήσει οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει και σε μια τηλεκάρτα την οποία χρησιμοποίησε (όπως άλλωστε συνηθίζεται να κάνουν μέλη των Πυρήνων λένε οι αστυνομικοί) για να επικοινωνήσει με συνεργούς του ή μέλη της οργάνωσης.

Παράλληλα πρόκειται για μια ακόμη σύλληψη με άρωμα τρομοκρατίας που οι αστυνομικοί καλούνται να λύσουν το γρίφο μιας... αρμαθιάς κλειδιών. 

Επτά κλειδιά βρέθηκαν πάνω στον 29χρονο και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το ένα πρέπει να ανοίγει την κλειδαριά του κρησφύγετου της ομάδας που χτύπησε στην Πάρο.
Αναζητούν ένα σπίτι ή ένα οίκημα, αλλά και ένα γκαράζ.

Λείπουν όπλα, χρήματα, αλλά και ο χώρος όπου είχαν κρύψει το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία στην Πάρο. 

Αυτοκίνητο με παρελθόν καθώς είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστεία από Αλβανούς κακοποιούς, γεγονός που έχει ανοίξει και τρίτο μονοπάτι στις έρευνες.

Οι φωτογραφίες, οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της τράπεζας έδωσαν όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον ένα ακόμη πρόσωπο.

Παλιός γνώριμος, λένε οι αστυνομικοί, και αυτός των αρχών.

Αν και είναι αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά λόγω μεταμφίεσης οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο ένας από τους συνεργούς του 29χρονου που κατηγορείται για τη συμμετοχή στη ληστεία της Πάρου, είναι ο διαβόητος τοξοβόλος του 

Συντάγματος, ο άνθρωπος που κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Σύνταγμα εμφανιζόταν να σημαδεύει με ένα τόξο τη Βουλή.

Ο νεαρός που και εκείνος θεωρείται ότι είχε επαφές με την οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς θεωρείται πως είχε λάβει μέρος στη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη όπου τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί αλλά και ο συνεργός του. Ο “τοξοβόλος” λένε οι αστυνομικοί ήταν το άτομο που κατάφερε να διαφύγει...

Άλλες πληροφορίες θέλουν και άλλα μέλη της ομάδας που “χτύπησε” στην Πάρο εκτός απ' τον 29χρονο και τον “τοξοβόλο” να έχουν συμμετοχή ή επαφές με την οργάνωση Πυρήνες της φωτιάς.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια