Ελεύθερος με παρέμβαση Σαμαρά ο άνεργος πατέρας


Αλήθεια ποιος αλήτης έβγαλε το ένταλμα για συλληφθεί ο άνεργος πατέρας ; Πείτε μας το όνομα του ανθρώπου που υπέγραψε για να τον μάθει όλη η Ελλάδα.
Βέβαια την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν όλοι αυτοί που ψήφισαν τέτοιους νόμους....

                                                   
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CRETALIVE, ο Μηνάς Χατζηδάκης θα εργασθεί αμισθί στο δήμο Ηρακλείου προκειμένου να ξεπληρώσει την οφειλή, ύψους 5.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ.
Είναι άνεργος και πατέρας 7 παιδιών, όμως αντί για το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους, είδε ... τις χειροπέδες! Ο λόγος για το Μηνά Χατζηδάκη, τον Ηρακλειώτη που συνελήφθη για χρέη ύψους 5.000 ευρώ προς το δημόσιο, τη στιγμή, μάλιστα, που μεγαλο-οφειλέτες κυκλοφορούν ανενόχλητοι.


Ο Μηνάς Χατζηδάκης είναι ο πρόεδρος της κίνησης Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης ο οποίος βρέθηκε και άνεργος και χρεωμένος στον ΟΑΕΕ, από εμπορικό κατάστημα που διατηρούσε στο παρελθόν.


Σύμφωνα, ωστόσο, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του CRETALIVE, τα "μαντάτα" κυκλοφόρησαν σε χρόνο ρεκόρ, προκαλώντας, μάλιστα, την αντίδραση του ίδιου του πρωθυπουργού, κι έτσι με παρέμβαση Σαμαρά, ο άνεργος πατέρας αφέθηκε, αργά το απόγευμα, ελεύθερος από την ΕΛ.ΑΣ. Ως λύση βρέθηκε, ο Ηρακλειώτης να εργασθεί αμισθί στο δήμο Ηρακλείου για διάστημα που αναλογεί στην οφειλή του προς το Δημόσιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια