Σήμερα θα μιλήσει ο Τσίπρας Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στο Economist.

Μεγάλη μέρα σήμερα για τον Αλέξη που θα μιλήσει στο Economist. 
Για να καταλάβετε τρεις μέρες τώρα κάθεται μπροστά στον καθρέπτη του και κάνει πρόβες για τα παραμυθάκια που θα πει. 
Ο μεγαλύτερος λαϊκιστής ever που γνώρισε ποτέ η χώρα είναι ικανός να ζητήσει και εκλογές.

Ελα ρε γίγαντα δώσε παραμύθι στο λαό....

Τι Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και βλακείες, Αλέξης ο ένας και μοναδικός λαοπλάνος.  

Τελικά δεν μας είπες στην Κυψέλη τι καιρό κάνει ;
Εσυ δεν είπες ότι μένεις στην Κυψέλη ; Βέβαια οι γείτονες λένε ότι το σπίτι είναι άδειο και ότι λες ψέμματα και δεν μένεις εκεί.

Πιπέρι στο στόμα στους άπιστους που δεν σε πιστεύουν.
 
Να μην ιδιωτικοποιηθεί η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και μάλιστα με το ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα των εκατομμυρίων ευρώ που συζητείται, πρόκειται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, προτίθεται να... 
επισκεφθεί ο ίδιος την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, ώστε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους, αλλά και να στείλει μήνυμα στη νέα κυβέρνηση ως προς τον τρόπο αντιπολίτευσης που θα ακολουθήσει. Με ενδιαφέρον, άλλωστε, αναμένεται η ομιλία του σήμερα στο Economist, ομιλία που εκ των πραγμάτων αποτελεί την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αύριο Τρίτη συνέρχεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η «σκιώδης κυβέρνηση» του ΣΥΡΙΖΑ, με τη χρέωση βουλευτών ανά υπουργείο.

Εγγραφή μελών

Από αύριο ξεκινά και η απευθείας εγγραφή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με βάση χθεσινή σχεδόν ομόφωνη απόφαση της Συνδιάσκεψής του, μετατρέπεται σε ενιαίο κόμμα, με Συνδιάσκεψη τον Οκτώβριο και Ιδρυτικό Συνέδριο την άνοιξη.

Στην Κουμουνδούρου, πάντως, θεωρούν πως οι διαφορετικές προσεγγίσεις των συνιστωσών για την ενιαιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό του σχήματος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια