Ο Τσίπρας στο κρεβάτι με τα bouga bouga girls του Ρουμπινί...


Γράφτηκε πως μια ειδική απεσταλμένη από τα bouga bouga πάρτυ του Νουριέλ Ρουμπινί-το δεξί χέρι γιατί το αριστερό του χούφτωνε κάποια άλλη βοηθό οικονομολόγα-συναντήθηκε με... τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στο μεταξύ αρνείται....
να δει τους «χαμηλόβαθμους» Τρόικας. Η προσπάθεια εκμαυλισμού του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ από το σύστημα των περίφημων Αγορών καλά κρατεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σφάζονται οι οικονομολόγοι στην ποδιά του Αλέξη. Ο Λαπαβίτσας για παράδειγμα, γκουρού της δραχμής, αισθάνεται προδομένος από τον Αλέξη. Κι αυτό γιατί ο Τσίπρας τον απομάκρυνε από το επιτελείο του για χάρη του celebrity, επίσης εραστή της δραχμής, Βαρουφάκη.


Ο Βαρουφάκης ο οποίος μιλώντας στο Press-gr παραδέχθηκε ότι μετείχε σε σεμινάρια με χορηγία του ιδρύματος Σόρος, σύμφωνα με τις κακές γλώσες, φρόντισε να φέρει κοντά τον Τσίπρα με τον ΓΑΠ με αποτέλεσμα ο Αλέξης να σταματήσει μαχαίρι το πέσιμο στον πρώην πρωθυπουργό. Σόρος-ΓΑΠ-Τσίπρας-Βαρουφάκης-δραχμή, είναι το ένα μέτωπο. Από την άλλη η συγκυβέρνηση των 3 θυμίζει ταινία με τον Κώστα Βουτσά, τον Αλέκο Τζανετάκο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Κάθε λίγο και λιγάκι συναντιούνται οι 3 και αφού πουν τις παρόλες τους πίνοντας φραπουτσίνο, ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, και τζόνυ με πολλά παγάκια-επειδή είναι πρωί -ο Κουβέλης αποφασίζουν να ξανασυναντηθούν.


Από τις συναντήσεις των 3 προκύπτει ο διακαής πόθος του Κουβέλη να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας κι εκεί τελειώνουν όλα. Μπουχτίσαμε, βαρεθήκαμε, αηδιάσαμε με την απραγία και την κοροιδία. Η χώρα ξεψυχά στην καυτή άσφαλτο πολτοποιημένη από νταλίκα, και οι 3 αργόσυρτοι εταίροι κερδίζουν χρόνο από το καντήλι του πεθαμένου.


Στο βάθος ακούγεται η φωνή του Μανιτάκη, να λέει ότι δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, δεν θα πειραχθεί η ιερή αγελάδα του δημοσίου, δεν θα αλλάξει τίποτε στη πορεία προς το θάνατο, δεν θα γίνουν αποκρατικοποιήσεις, δεν θα ζήσουμε ποτέ σε μια σύγχρονη δυτική χώρα, θα πεθάνουμε από κομματική ελονοσία στη στέπα των πρασινοφουρών, των γαλαζιοφρουρών και των λιγούρηδων για εξουσία, της πάσης φύσεως Αριστεράς. Οφείλουμε να γνωρίζουμε που μας οδηγούν οι αμερικανόφιλοι, γερμανόφιλοι και καθόλου ελληνόφιλοι ηγέτες μας. Οφείλουμε να το γνωρίζουμε και είναι στο χέρι μας να αντισταθούμε η να παραδοθούμε αμαχητί στις νοσηρές και μύχιες σκέψεις τους.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια