Ο κόσμος πεινάει και ο Μεϊμαράκης δεν κλείνει το Γυμναστήριο της βουλής.


Μα καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε Βαγγέλη ; Ο κόσμος πεινάει , άλλοι αυτοκτονούν  και εσύ ψάχνεις τρόπο να κρατήσεις το γυμναστήριο ανοιχτό ; Ρε άντε να χαθείτε  ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
Αν θέλετε γυμναστήριο να πληρώνετε ρε....
όπως όλος ο κόσμος. Αντε να μην πω καμιά χοντράδα και πιάσουμε τα "Γαλλικά" με τον Βαγγέλα.
Από μηδενική βάση θα ελεγχθούν οι πιστώσεις που διατίθενται για τη λειτουργία του ελληνικού κοινοβουλίου προκειμένου να υπάρξει ορθολογικότερη διαχείριση είπε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι  δεν τίθεται θέμα να κλείσει ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής και επιδίωξη του είναι να μειωθεί το κόστος λειτουργίας του γυμναστηρίου. «Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να λειτουργούν και τα δύο σύμφωνα με τη τρέχουσα οικονομική πραγματικότητα και τα δεδομένα που υπάρχουν» είπε ο πρόεδρος της Βουλής. 


Αναφορικά με τη λειτουργία του ελληνικού κοινοβουλίου το επόμενο διάστημα, διευκρίνισε ότι η Ολομέλεια θα λειτουργήσει κανονικά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα πάμε σε θερινά τμήματα».


Έκανε επίσης γνωστό ότι πιθανότατα την Πέμπτη θα εκλεγούν τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών.


Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι η Διάσκεψη των Προέδρων θα αξιολογεί τις ερωτήσεις που κατατίθενται και θα κρίνει αν θα πρέπει να συζητηθούν στην Ολομέλεια ή σε αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, όπως σε περιπτώσεις που το περιεχόμενό τους αφορά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, με σκοπό να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στη συζήτηση περισσότερων βουλευτών, αντί μόνον του ερωτώντος, όπως προβλέπεται μέχρι τώρα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια