Δεν έχουν τι να κάνουν τα πατσαβούρια της Ευρώπης και ασχολούνται με την Ελλάδα....


Αδικαιολόγητη και προκλητική επίθεση δέχεται τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα με "απανωτά χτυπήματα" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει με τη Βούλα Παπαχρήστου και τον Δημήτρη Χονδροκούκη, σημερινά δημοσιεύματα, αλλά και....
παρεμβάσεις (;) στα σόσιαλ μίντια, έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα.


Συγκερκιμένα, από το πρωί "κυκλοφορεί" στο διαδίκτυο ένα tweet της σημαιοφόρου της γερμανικής αποστολής και αρχηγού της ομάδας χόκεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Natascha Keller, στο οποίο οι Ελληνες αθλητές χαρακτηρίζονται "ξυπόλητοι" και "μαλ..ες".
(Τι λες μωρή σαύρα που ούτε ο χάρος δεν σε παίρνει έτσι όπως είσαι γιαυτό έχεις λιώσει όλους τους δονητές)


Στη συνέχεια, η σκανδαλοθηρική αγγλική εφημερίδα "Sun", ανεβάζει κι άλλο τους τόνους, λίγες ώρες, πριν από την έναρξη του μεγαλύτερου αθλητικού ραντεβού παγκοσμίως, με ειρωνικό δημοσίευμα κατά της αθλήτριας μας στο μπιτς βόλεϊ, Βασιλικής Αρβανίτη, προκαλώντας έτσι ένταση στους κύκλους της ΔΟΕ και όχι μόνο.


Το tweet της Γερμανίδας αθλήτριας, το οποίο οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν εντοπίσαμε στην έρευνα που κάναμε:


"Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλ..ες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά".



Τη σκυτάλη πήραν οι Άγγλοι και η Sun. Το εν λόγω έντυπο έχει την φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας, Βασιλικής Αρβανίτη, κατά την διάρκεια προπόνησης της στο μπιτς βόλεϊ και αναφέρει πως θα γεννήσει γράφοντας: «Ελα αγάπη μου. Σπρώξε! Ίσα που μπορώ να δω το κεφάλι»!


Το ειρωνικό δημοσίευμα της βρετανικής «Sun» συνεχίζεται αφού ειρωνεύεται τις οικονομίες της Κύπρου και της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Βασιλική Αρβανίτη έχει κερδίσει στην καριέρα 300.000 αγγλικές λίρες και μπορεί να αγοράσει όλη την Ελλάδα αλλά και μεγάλο μέρος της Κύπρου.
(γιατί ρε μ@λ@κ@ βρωμοάγγλε σε πειράζει ; τα έχει κερδίσει με την αξία της, δεν τα έκλεψε!)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια