Σαμαράς: "Ενα είναι το αφεντικό μας: ο ελληνικός λαός"Συμβουλές προς τους υπουργούς του έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όταν αποσύρθηκαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες της τηλεόρασης.

«Να είσαστε προσεκτικοί υπάρχουν πολλές δυσκολίες και κίνδυνος κυβερνητικών αναταράξεων» ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Απαιτώ να γίνεται κεντρικά η επικοινωνιακή διαχείριση του κυβερνητικού έργου για να αποφύγουμε φαινόμενα αλληλοσυγκρουόμενων δηλώσεων και σύγχυσης. Θα δουλεύω 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, θέλω το ίδιο να κάνετε κι εσείς. Οι αλλεπάλληλες εμφανίσεις στην τηλεόραση δεν κάνουν καλό. Διερωτάται ο κόσμος γιατί είστε στην τηλεόραση και όχι στην δουλεία σας. Να προσέξετε τις αλληλοεπικαλύψεις αρμοδιοτήτων. Εγώ θέλω να μου δίνετε λύσεις. Δεν θα δεχθώ από κάποιον να μου λέει δικαιολογίες περί αρμοδιοτήτων. Θα έρχομαι στα υπουργεία σας και όταν δεν με περιμένετε».


Νωρίτερα έγινε στο προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία των υπουργών ενώ τρεις υπουργοί δεν ορκίστηκαν, πρόκειται για το επιτελείο του υπουργείου οικονομικών. Ωστόσο ο κύριος Ράπανος και οι υφυπουργοί Οικονομικών είναι παρόντες στο νέο υπουργικό. 


Οι τελετές παράδοσης-παραλαβής των υπουργείων θα γίνουν το πρωί της Παρασκευής.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

 1. Οχι στις αυταπάτες της δημοκρατίας ...

  Οταν η καπιταλιστική σκλαβιά
  φοράει τη μάσκα της δημοκρατίας
  ... τότε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
  την ονομάζουν ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

  ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ (MADE IN USA)


  ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
  ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.