Ανακοίνωση του Σύριζα για την Νέα κυβέρνηση (που ακόμα δεν υπάρχει).

Ακόμα δεν Υπάρχει Κυβέρνηση και ο Σύριζα συνεχίζει το Λαϊκισμό που ξεκίνησε προεκλογικά και κατηγορεί την νέα κυβέρνηση με τις αντιμνημονιακές παπαρες που ούτε ο ίδιος πιστεύει.

Αυτό είναι το ύφος που θα ακολουθήσει ο Τσίπρας σαν αντιπολίτευση χωρίς καμία συναίνεση ούτε και σε αυτά που θα μπορούσε να συμφωνήσει.
Τον κόσμο στα πεζοδρόμια θα επιδιώκει να κατεβάζει ο Σύριζα, τους μπαχαλάκηδες στις πλατείες και τον Τσίπρα να ζητάει εκλογές. 
Δυστυχώς αυτό είναι το ήθος του Τσίπρα. Αλαζονικό και πολιτικά τυχοδιωκτικό.

«Η νέα κυβέρνηση συγκροτείται στο... έδαφος της συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών. Πρόκειται για μια κυβέρνηση με σαφή συντηρητικά πολιτικά χαρακτηριστικά με κορμό τις δυνάμεις που ευθύνονται για την υπηρέτηση των πιο ακραίων αντικοινωνικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες» ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.

«Οι πολιτικοί συσχετισμοί εντός της κυβέρνησης» συνεχίζει η δήλωση «δεν πείθουν ότι είναι ικανή και διατεθειμένη να αγωνισθεί για μια ουσιαστική επαναδιαπραγμάτευση των όρων της δανειακής σύμβασης, καθώς επίσης ότι προτίθεται να αμφισβητήσει τις κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας εντός της Ευρώπης διεκδικώντας μια νέα αρχιτεκτονική της».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα αγωνισθεί από τη θέση της υπεύθυνης μαχητικής αντιπολίτευσης με συνέπεια στα όσα είχε υποστηρίξει προεκλογικά. Θα σταθεί στο πλάι όσων υποφέρουν από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και θα πρωτοστατήσει στους κοινωνικούς αγώνες της επόμενης φάσης σε μια προσπάθεια να μείνει ζωντανή η ελπίδα και να ολοκληρωθεί η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών» καταλήγει η ανακοίνωση...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια