Συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς-Πήραν όμηρο ηλικιωμένο


Ειδοποιήθηκε η αστυνομία μέσω του φρουρού του Γ.Παπακωνσταντίνου.
Άγρια καταδίωξη αυτή την ώρα με την συνδρομή και ελικοπτέρου.
Κοσμήματα και αίματα βρέθηκαν στην Παναγία Ελευθερώτρια που είναι εκεί κοντά.
Τραυματίας ένας αστυνομικός και πιθανότατα και ένας από τους κακοποιούς.
Είναι η τρίτη φορά που γίνεται στόχος ληστών το σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Για τρίτη....
φορά το σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη στην οδό Ζίτσης 3 στην Κηφισιά, μπαίνει στο στόχαστρο ληστών. Τις άλλες δυο όμως δεν ήταν κανείς μέσα! 


Αυτή την φορά, μέσα στο σπίτι ήταν τα δυο από τα τρία του παιδιά, ένα 15χρονο και ένα βρέφος και οι γονείς του. Οι 2 ληστές, ο ένας οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο και ο άλλος με μαχαίρι, μπήκαν μέσα στο σπίτι και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κλείδωσαν και τους 4 στην τουαλέτα. Οι κακοποιοί σάρωσαν τα πάντα


Όμως εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι η σύζυγος του Γιώργου Δώνη η οποία κατάλαβε τι συνέβαινε και πήγε στο διπλανό σπίτι που μένει ο πρώην υπουργός Γ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος έχει φρουρό.
Εκείνη την ώρα φτάνει και το αυτοκίνητο με τον οδηγό του. Ειδοποιούν την αστυνομία. Αρχικά φτάνουν έξω από το σπίτι 2 μηχανές της ΔΙΑΣ. Οι ληστές τους βλέπουν και αρχίζουν να πυροβολούν. Λιγα λεπτά αργότερα φτάνει και ένα περιπολικό και αρχίζουν να ανταποδίδουν τα πυρά στους ληστές.


 Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν οι ληστές χρησιμοποίησαν ως ασπίδα τον πεθερό του κ.Δώνη.
Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίσθηκεί ένας αρχιφύλακας στο πόδι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν έναν από τους ληστές.
Στην εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας οι αστυνομικοί βρήκαν τα κοσμήματα που είχαν πάρει οι ληστές αλλά και κηλίδες αίματος που σημαίνει ότι ένας από αυτους έχει τραυματισθεί.


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και αυτή την ώρα ακολουθεί τους ληστές μέχρι το ρέμα του Κοκκιναρά. Εχει σηκωθεί και ελικόπτερο.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια