Ο Χρυσοχοΐδης σε παραλήρημα όλη μέρα. (μήπως κάποιος να τον μαζέψει ;)Ο ανεκδιήγητος Χρυσοχοίδης προκαλεί την νοημοσύνη μας όλη την ημέρα σήμερα βγαίνοντας στα περισσότερα κανάλια, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι σε μια κυβέρνηση τα ικανά στελέχη του Πασοκ. Προφανώς ο Μιχάλης θεωρεί....
τον εαυτό του πετυχημένο για να ζητάει και από τον Βενιζέλο να επιτρέψει σε στελέχη να συμμετέχουν στην νέα κυβέρνηση.
Μιχάλη μόνο κάποιος που έχει το ακαταλόγιστο θα ζήταγε κάτι τέτοιο από την στιγμή που ο κόσμος προχθές σας έστειλε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Τέτοιες στιγμές Μιχάλη μου χρειάζεται σιωπή, περισυλλογή και αυτοκριτική κάτι που όπως φαίνεται δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις και αυτό μου δίνει την εντύπωση πως δεν έχεις καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr σκληρές κουβέντες αντάλλαξαν νωρίτερα κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στελεχών στην Ιπποκράτους ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Μίμης Ανδρουλάκης."Βαγγέλη μου διαφωνώ με την πρότασή σου", είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο κ. Χρυσοχοΐδης. "Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να προτείνουμε ικανά, πετυχημένα και δοκιμασμένα στελέχη για να μετέχουν στην κυβέρνηση".


Τότε παρενέβη ο Μίμης Ανδρουλάκης και του απάντησε: "Θεωρείς τον εαυτό σου πετυχημένο και το λες αυτό"; 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια