Χρυσή Αυγή εναντίον αστυνομίας για την.. προσαγωγή της κόρης του Ν.Μιχαλολιάκου

Εξι προσαγωγές έγιναν για το περιστατικό με τους μετανάστες στην οδό Πειραιώς. Ανάμεσά τους και υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Τι υποστηρίζει στην ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή. 
Στη ΓΑΔΑ προσήχθη λίγο μετά.... τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η κόρη του γγ της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολάκου και άλλα 5 άτομα, αναμεσά σους και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος. Ολοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας.

Η μηχανοκίνητη πορεία μελών της Χρυσής Αυγής εντόπισε δύο αλλοδαπούς μέσα σε ένα ψητοπωλείο. Αμέσως όλοι σταμάτησαν και μέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν μέσα στο ψητοπωλείο και χτύπησαν έναν αλλοδαπό, τραυματίζοντάς τον. 

Αμέσως μετά το περιστατικό, τα μέλη της Χρυσής Αυγής συνέχισαν την πορεία τους και εν συνεχεία διαλύθηκαν, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν ελέγχους για τον εντοπισμό των δραστών.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, άλλοι δύο αλλοδαποί μετανάστες ξυλοκοπήθηκαν στην Ιερά Οδό.

Για ανάμειξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής, έκανε λόγο το κόμμα σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι το περιστατικό έγινε χιλιόμετρα μακριά από τα μέλη του.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση.

 Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.

Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμειξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής.»
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια