444 ευρώ για έναν ορό και μια βραδιά σε... ράντζο ζητούν από ασθενή....


Ζητούν από ασθενή 444 ευρώ για έναν ορό και μια βραδιά σε... ράντζοΈνας 25χρονος από την περιοχή του Πύργου διανυκτέρευσε για ένα βράδυ στη μονάδα βραχείας νοσηλείας στο νοσοκομείο της πόλης και μάλιστα σε ένα.... φορείο και τώρα καλείται να πληρώσει για τις... παροχές αυτές το ποσό των 444 ευρώ!


Σύμφωνα με το ilialive.gr, η μητέρα του ασθενούς....
είδε να φτάνει στο σπίτι της το σχετικό έγγραφο που ζητά την εξόφληση του ποσού εντός 15 ημερών, ειδάλλως θα διαβιβαστεί στο Δημόσιο Ταμείο.


«Κόντεψε να μου έρθει εγκεφαλικό. Μου ζητούν να πληρώσω 444 ευρώ για ένα βράδυ στο νοσοκομείο και με πληρωμένες ήδη τις εξετάσεις. Για έναν ορό σε ένα φορείο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας», αναφέρει η μητέρα του 25χρονου, εκφράζοντας την αγανάκτησή της.


Όπως καταγγέλλει η ίδια, το βράδυ της 18ης προς τη 19η Μαΐου ο 25χρονος γιος της παρουσίασε πυρετό και κομμάρες και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.


Μετά τις εξετάσεις που έγιναν ο γιος της τοποθετήθηκε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε ένα φορείο, όπως η ίδια ανέφερε, στη μονάδα βραχείας νοσηλείας με έναν ορό.


Αυτό που είχαν διαγνώσει οι γιατροί ήταν ένα στομαχικό πρόβλημα. Οπως η ίδια υποστηρίζει πλήρωσε όλες τις εξετάσεις, καθώς ο γιος της δεν είναι ασφαλισμένος λόγω ανεργίας αυτό το διάστημα. Παράλληλα ρώτησε πόσο μπορεί να κοστίσει η νοσηλεία για ένα βράδυ στο νοσοκομείο.


Η απάντηση που έλαβε από τον υπάλληλο ήταν 80 με 85 ευρώ. Έτσι και παρέμεινε στο νοσοκομείο για μια νύχτα και το επόμενο πρωί ο γιος της πήρε εξιτήριο και έφυγαν.


Ένα μήνα μετά, το τμήμα κίνησης ασθενών του νοσοκομείου έστειλε έγγραφο για την οφειλή των νοσηλίων. Ο λογαριασμός για τη νοσηλεία της μιας νύχτας, ήταν 444 ευρώ!


Η ίδια θα αναζητήσει απαντήσεις πρώτον γιατί η ενημέρωση που είχε για το κόστος νοσηλείας αφορούσε σε ένα πολύ μικρότερο ποσό και δεύτερον γιατί οι παροχές που είχε ο γιος της όπως η ίδια δήλωσε, σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν σε 444 ευρώ, για μια βραδιά σε ένα φορείο με έναν ορό.
iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια