Θεωρούνε sexy την Λαγκάρντ!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΔιαβάζοντας το παρακάτω άρθρο είναι αυτό που λένε ότι σε ρίχνει στα ναρκωτικά.
Καλά ρε κόπανοι πάτε καλά ; Σιγά τη γυναίκα, μην τρελαθούμε κιόλας. 
Ούτε σε φωτογραφία να το δει.


Έκθετος στον αέρα έμεινε ο διευθυντής του τομέα επιχειρήσεων του BBC, Ρόμπερτ Πέστον όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις την Κριστίν Λαγκάρντ για τα μέτρα λιτότητας....
στη Μεγάλη Βρετανία.


Ο Πέστον έπρεπε να σχολιάσει την άποψη της Λαγκάρντ για τη βρετανική οικονομία όταν άρχισε να εγκωμιάζει τις «αιθέριες» χάρες της! Αν και η κυρία Λαγκάρντ βαθμολόγησε τη βρετανική κυβέρνηση με C, δεν πειράζει αφού είναι μία από τις πιο γοητευτικές πολιτικούς στον κόσμο, τόνισε ο δημοσιογράφος. «Και με τον δικό της μεταξένιο τρόπο...» προσπάθησε να συμπληρώσει όταν τον διέκοψε ο παρουσιαστής του σόου, Έντι Μερ: «Είσαι συνεπαρμένος;»


Ο Πέστον μάλλον τα έχασε λιγάκι κι απάντησε «Πρέπει να ομολογήσω ότι την έχω συναντήσει μερικές φορές και είναι σαγηνευτική πολιτικός, να το θέσω έτσι!». Ο Μερ προσπάθησε να καλύψει τον συνάδελφό του λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί στις δηλώσεις της, ενώ ο Πέστον παρενέβη:


«Προσπαθώ απελπισμένα να μιλήσω για το θέμα... όχι η Λαγκάρντ.., εεε, είπε... Έχασα τον μπούσουλα, χρειάζομαι ένα ποτήρι νερό.... και ξέρεις....». Κάποια στιγμή ξαναβρήκε την ψυχραιμία του μπόρεσε να κάνει την ανάλυσή του. Στη συνέχεια ο Μερ έπαιξε τις ηχογραφημένες δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ όπου στο τέλος αναστενάζει βαθιά και αυτή ήταν η αφορμή για το παρουσιαστή να περιπαίξει λίγο τον Πέστον. «Αυτό ήταν που σε συνεπήρε έτσι;» και ο Πέστον με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε: «Ναι ήταν αυτό το ρίγος στο τέλος».


Ωστόσο, ο Πέστον δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο μόνος δημοσιογράφος που έχει εκφραστεί με τα θερμότερα λόγια για την Κριτίν Λαγκάρντ. Ο αρθρογράφος της Mail Ephraim Hardcastle είχε σχολιάσει πώς ο δημοσιογράφος Jeremy Paxman «την άκουγε να μιλάει με τα σχεδόν τέλεια αγγλικά της και του έτρεχαν τα σάλια» το 2008.


Όμως και πέρυσι η δημοσιογράφος των οικονομικών θεμάτων του ITV, Daisy McAndrew, ομολόγησε ένα «ενοχλητικό καρδιοχτύπι» για τη Λαγκάρντ. «Συγχωρέστε με. Γι’ αυτό που είμαι έτοιμη να πω θα ακουστώ λιγότερο σαν σκληρή επαγγελματίας και περισσότερο σαν ερωτοχτυπημένη μαθήτρια. Η Κριστίν Λαγκάρντ σκίζει. Έχει χάρισμα και ηγετικές ικανότητες... είναι εκπληκτικά καλλίγραμμη – ένα σοκ συνδυασμού καλοχτενισμένων γκρι μαλλιά κι εξαιρετικής κομψότητας. Ευχαριστώ τον Θεό για τη μαντάμ Λαγκάρντ».

πηγή: daily mail

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια