Ο Μάκης Ψωμιάδης στον Κορυδαλλό


Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ο Μάκης Ψωμιάδης πέρασε την πύλη των φυλακών του Κορυδαλλού. 
Φορούσε σκούρο κοστούμι και ανοιχτόχρωμο πουκάμισο. Στα χέρια του, οι χειροπέδες. Το σκούρο Honda που τον μετέφερε μπήκε....
στο προαύλιο και ο «Big Mac» κατέβηκε και μπήκε στο εσωτερικό των φυλακών. 


Όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν μια δήλωση, το μόνο που είπε ήταν «καλημέρα παιδιά». 


Η αργία της Πρωτομαγιάς κράτησε τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ασφάλεια για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ. Οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ νωρίς το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν εκδόθηκε από τα Σκόπια όπου κρατούνταν από τον περασμένο Νοέμβριο. 


Ο Μάκης Ψωμιάδης φέρεται να είπε στις δικαστικές αρχές ότι ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα γιατί στις φυλακές των Σκοπίων δεν του φέρθηκαν καλά επειδή ήταν Έλληνας και είχε από την πρώτη στιγμή συναινέσει στην επιστροφή του.


Είναι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους της υπόθεσης των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου. 


Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του είναι βαρύ, καθώς το πρώην "αφεντικό" της ΠΑΕ Καβάλα αντιμετωπίζει τις πράξεις της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (σ.σ. ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, της εκβίασης με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας σε απάτη κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια