Η σκληρή απάντηση του Σαμαρά σε Τσίπρα: "Οδηγείς τη χώρα στο χάος"


Ο κ. Σαμαράς αν και δήλωσε ότι δίνει ψήφο ανοχής, αλλά ουσιαστικά ο κ. Τσίπρας δεν θέλει την παραμονή της χώρας στο ευρώ.


Ο κ. Σαμαράς μετά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για μετάνοια των δύο πολιτικών αρχηγών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, σημειώνοντας πως στην επιστολή του προς τους ευρωπαίους εταίρους ξεκαθάριζε....
ότι ο ίδιος θα ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. 


Παράλληλα, κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι ουσιαστικά λέει ψέματα ότι αποτελεί φιλοευρωπαϊκή δύναμη και σκοπός του είναι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, καλώντας τον παράλληλα να το πει ευθέως και να μην κρύβεται. 


Τον κατηγόρησε επίσης ευθέως ότι ουσιαστικά κάνει το παν για να μην σχηματιστεί κυβέρνηση, σημειώνοντας πως η Νέα Δημοκρατία σέβεται την ετυμηγορία των πολιτών και δεν επιθυμούν εκ νέου εκλογές. Σημείωσε δε ότι το κόμμα του δίνει ψήφο ανοχής ακόμα και σε κυβέρνηση της Αριστεράς, χωρίς τη συμμετοχή δικών του στελεχών, αρκεί να διαφυλάσσεται η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η παραμονή μας στο ευρώ. 


Μάλιστα, τον κατηγόρησε και για τις αποκρατικοποιήσεις, λέγοντας ότι παντού στον κόσμο γίνονται ακόμα και στην Κίνα και δεν μπορεί η χώρα να ξεκινήσει επανακρατικοποιήσεις, αφού λεφτά δεν υπάρχουν για κάτι τέτοιο. 


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια