Χρυσή Αυγή για το “εγέρθητι!”: “Θα μάθετε επιτέλους να πειθαρχείτε”- ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι απαντά βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το πρόσταγμα προς τους δημοσιογράφους.
Μαθήματα συμπεριφοράς προς τους δημοσιογράφους θέλει να κάνει η Χρυσή Αυγή. Ο βουλευτής της Η. Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε απο τον Alpha για τον ντόρο....
που προκάλεσε η δική τους συμπεριφορά, απάντησε : "Αυτό είναι στρατιωτικό παράγγελμα και πρέπει επιτέλους ο κόσμος, και ιδίως οι δημοσιογράφοι να μάθουν κι αυτοί να πειθαρχούν".


Τα... λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής, όπως τους αποκάλεσε ο ίδιος ο Ν. Μιχαλολιάκος, απαίτησαν, με ύφος τουλάχιστον λοχαγού, από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι, φωνάζοντας “εγέρθητι!” όταν ο αρχηγός τους θα έμπαινε στην αίθουσα για δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα των εκλογών. Κι όταν οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν, τους έδιωξαν.


Είπαν οτι το κάνουν "ως ένδειξη σεβασμού". Μόνο που ίσως ξέχασαν ή δεν γνωρίζουν οτι ο σεβασμός δεν απαιτείται, αλλά κερδίζεται...


Ο Η. Κασιδιάρης μιλώντας επίσης στον Alpha είπε οτι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής “είναι πολύ υψηλότερα, αλλά έπεσε μαχαίρι κανονικά, έγινε νοθεία εις βάρος μας. Αυτό θα αποδειχθεί εντός των επομένων ημερών”.


Δείτε το βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια