Δείτε τα επίμαχα σημεία στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που θα βουλιάξουν την χώρα.


Για όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να γνωρίζουν το πρόγραμμα του σας παραθέτουμε ένα μικρό κομμάτι για να καταλάβετε τι ψηφίσατε όλοι εσείς που θέλοντας να τιμωρήσετε ένα κόμμα φέρατε τη χώρα στα χέρια ενός παιδιού που χωρίς να γνωρίζει (η ιστορία θα δείξει αν το έκανε συνειδητά η όχι) παίζει με τις τύχες ενός λαού.

Από τον Γιώργο
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
ΑΡΘΡΟ 6 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ.
Αγωνιζόμαστε για την διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και τη γρήγορη χορήγησή του, (ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ) για την χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων σε όσους και όσες επιθυμούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες, για την κατάργηση της Συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ», για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και διασφάλιση ίσων δικαιωμάτων.Επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας των προσφύγων, με υπηρεσίες κοινωνικής και νομικής προστασίας, αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται. Επιδιώκουμε επίσης:
 • Την αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων. ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ!
 • Τη διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης. ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
 • Τη δίωξη αποκλειστικά του εργοδότη σε περιπτώσεις ανασφάλιστης εργασίας μεταναστών.
 • Τη διευκόλυνση της πολιτογράφησης, προπάντων για παιδιά μεταναστών.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ) ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!
 • Την κατάργηση κάθε περιορισμού πρόσβασης στους θεσμούς δημόσιας Υγείας και Παιδείας. ΤΣΑΜΠΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!)
Σήμερα, έπειτα από ευρύτατο διεθνή διάλογο, είναι κοινός τόπος ότι πρέπει να καταργηθεί η ποινική δίωξη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, ΝΟΜΙΜΗ Η ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!! με ασφαλιστικές δικλείδες για να καταπολεμηθεί το εμπόριο. Ωστόσο, η ελληνική πολιτεία αρνείται να εφαρμόσει οτιδήποτε πέραν της καταστολής. Το ελάχιστο που χρειάζεται και μπορεί να γίνει αμέσως είναι:
 • Δημόσια θεραπευτικά καταστήματα παντού
 • Γενναία χρηματοδότηση όλων των οργανισμών απεξάρτησης.
 • Ανάληψη του κόστους απεξάρτησης από τα ασφαλιστικά ταμεία.
 • Θέσπιση και υποχρεωτική εφαρμογή νόμων για την επανένταξη των απεξαρτημένων χρηστών.
Είναι ανάγκη να καταργηθεί η φυλάκιση των ανηλίκων. Μέχρι την πλήρη κατάργησή της χρειάζεται να χωριστούν οι ανήλικοι από τους ενήλικες κρατουμένους. Οι φυλακές δεν μπορεί να είναι άβατο. Μέλη του Κοινοβουλίου, ανεξάρτητες αρχές και κοινωνικοί φορείς πρέπει να έχουν πρόσβαση και δικαίωμα ελέγχου. Η χορήγηση αδειών, η εκπαίδευση, η ημιελεύθερη διαβίωση η υπό όρους απόλυση πρέπει να αποτελούν δικαίωμα, εφόσον υπάρχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, και να πάψει η αυθαίρετη απόρριψη σχετικών αιτημάτων.
Η ελεύθερη σεξουαλική επιλογή, χωρίς φόβο και ντροπή είναι ανθρώπινο δικαίωμα που πρέπει να το εγγυάται η πολιτεία χωρίς διακρίσεις όσον αφορά τη συμβίωση και τη σύναψη πολιτικού γάμου ή Συμφώνου Συμβίωσης. ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΩΝΤΑ…ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΒΡΕ!
Η άρνηση στράτευσης πρέπει να προστατεύεται. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ?Να καταργηθεί η επιτροπή ελέγχου συνείδησης και με δημιουργία επαρκών δυνατοτήτων για κοινωνική θητεία.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

 1. Ο ΤΣΙΠΡΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ
  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

  ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ
  ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
  ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ!

  ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ
  ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ (ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ
  ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.


  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΗ ΟΜΑΔΑ
  ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα λούμπεν στοιχεία (αλλοδαπά και ημεδαπά) βρήκαν τον εκφραστή τους στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.