ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Έκανε βουτιά στο κενό και… σώθηκε


ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Έκανε βουτιά στο κενό και… σώθηκε
Είναι η τρομακτική στιγμή κατά την οποία ο άνδρας που έχει ανέβει πάνω σε μία 20μετρη σκαλωσιά σε μουσικό φεστιβάλ, πέφτει και ως εκ θαύματος… επιβιώνει με λίγες μόνο αμυχές.
Στις μουσικές συναυλίες τα ποτά ρέουν άφθονα και όσο περνάει η ώρα κάποιοι από τους παρευρισκόμενους ίσως
χάσουν τον έλεγχο και κάνουν πράγματα που μπορεί να αποδειχθούν πολύ επικίνδυνα, ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή.
Ο Hektor Wrotniak παρακολουθούσε το μουσικό φεστιβάλ γεμάτος κέφι, όταν θέλησε να σκαρφαλώσει πάνω σε μία σκαλωσιά 20 μέτρων για να διασκεδάσει, όπως ο ίδιος είπε, το πλήθος.
Οι θεατές κοιτούσαν σοκαρισμένοι τον τολμηρό άνδρα, ο οποίος σε λίγα λεπτά έφτασε στην κορυφή και ξεκίνησε να πανηγυρίζει, για να »ανεβάσει» το πλήθος.
Τα λίγα λεπτά που χρειάστηκε για να ανέβει, έγιναν δευτερόλεπτα και σε μία στιγμή βρέθηκε στο έδαφος, καθώς έχασε την ισορροπία του. Τότε οι κραυγές απόλαυσης μετατράπηκαν σε κραυγές φρίκης και φόβου.
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Hektor Wrotniak πέφτει απότομα προς τα πίσω, κάνοντας μία περιστροφή στον αέρα, πριν βρεθεί στο δάπεδο.
Στο σημείο της πτώσης, έσπευσαν κάποιοι από τους θεατές και βεβαιώθηκαν ότι ο άνδρας ήταν ζωντανός. Σύμφωνα με το news.com.au, ο Hektor Wrotniak μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, πριν επιστρέψει δριμύτερος στη συναυλία με λίγες γρατσουνιές.
»Ευχαριστώ το Θεό που είμαι ζωντανός. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα. Ήλπιζα να πιαστώ από κάπου αλλά βρέθηκα στο πάτωμα. Είμαι παράδειγμα προς αποφυγή» δήλωσε ο Hektor Wrotniak, στο Channel Nine,σύμφωνα με το news247.gr.
tsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια