Προκαλούν το κοινό αίσθημα οι αποκαλύψεις για το "βασιλικό ζεύγος" - Μέσα σε ένα μήνα ξόδεψε η Β. Σταμάτη 53.000 ευρώ για ψώνια


1250 ευρώ είναι μόνο το κόστος για room service σε πολυτελές ξενοδοχείου σε μία ημέρα.
Ερώτημα γιατί στα έγγραφα υπάρχει η σύνθεση του Αρείου Πάγου.
Σε ένα από τα χαρτιά αναφέρεται πως υπάρχουν άλλα 140.000 δολάρια σε κουτί στη Γενεύη.
Μία απίστευτη χλιδή από το ζεύγος Τσοχατζόπουλου, που  όπως φαίνεται από τα παρακάτω έγγραφα ξόδευαν αλόγιστα όχι την προσωπική τους περιουσία, αλλά τα χρήματα του ελληνικού λαού από τις μίζες....
 

Παρακάτω φαίνονται έγγραφα από την πιστωτική κάρτα της κας Σταμάτη όπου φαίνεται πως σε διάστημα 18 ημερών το 2003 έχει ξοδέψει σε ψώνια 53.000 ευρώ. Αυτά τα ψώνια είναι μόνο για ρούχα και αξεσουάρ. 

Σε έγγραφο της τράπεζας UBS που μελετούν οι ανακριτές καταγράφεται η κίνηση λογαριασμού της κ. Σταμάτη και γίνεται λόγος για ποσό 140 χιλιάδων δολαρίων που υπάρχουν στο «Κουτί της Γενεύης» , υπονοώντας πιθανόν λογαριασμό που δεν εμφανίζει κίνηση εκροής (τύπου αποταμιευτικού).

Στα έγγραφα που μελετούν οι ανακριτές υπάρχουν επίσης σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που καταδεικνύουν το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειχνε για τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά: «Εισροή χρημάτων -σημειώνει ο πρώην υπουργός- από την εταιρεία Morellia Trading SA σε λογαριασμούς της Torcaso Investment LTD στην Τράπεζα Κύπρου στη Λευκωσία και στην Ελλάδα το ίδιο κρίσιμο διάστημα!» ενώ σε άλλο σημείο των σημειώσεων γράφει «πληρωμές της Ferrostall για δωροδοκία!!».

Στο παρακάτω έγγραφο υπάρχει το τιμολόγιο από πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο όπου φαίνεται πως το ζεύγος μέσα σε μία ημέρα σπαταλούν 1.250 ευρώ μέσα σε μία ημέρα για room service. 
Σε συμπληρωματική απολογία, πιθανότατα εντός του Ιουλίου, αναμένεται να κληθεί από τους ανακριτές της υπόθεσης των παράνομων αμοιβών, ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος ώστε να δώσει εξηγήσεις για την πληθώρα των στοιχείων που προέκυψαν από την αξιολόγηση των χιλιάδων σελίδων του κατασχεθέντος αρχείου του.


Οι ανακριτές ήδη μελετούν γραμμή-γραμμή τα κατασχεθέντα έγγραφα του πρώην υπουργού, ενώ εκκρεμούν οι απαντήσεις στα αιτήματα δικαστικών συνδρομών που έχουν υποβάλλει προς το εξωτερικό όπως λέει το newsit.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια