Τον χτύπησαν 20.000 watt ενώ προσπαθούσε να συνδέσει το ρεύμα που του έκοψε η ΔΕΗ!


Ο 45χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
Σκαρφάλωσε στην κολόνα της ΔΕΗ για να επανασυνδέσει το ρεύμα.
"Πάω να πάρω αυτό που μου ανήκει" είπε πριν σκαρφαλώσει στην κολόνα .
Του είχαν κόψει την ηλεκτροδότηση πριν μια εβδομάδα.
Στη γειτονιά του Αιγάλεω πάγωσαν....
όλοι όταν σήμερα στις 2.00 το μεσημέρι είδαν έναν απελπισμένο κάτοικο που η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα πριν από περίπου μια εβδομάδα, να σκαρφαλώνει στην κολόνα και να τον τινάζει το ρεύμα. 


Ο 45χρονος είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και ζούσε με την κατάκοιτη μάνα του και τον αδελφό του σε ένα φτωχικό σπίτι στην οδό Σαλαμίνος και Παπαρηγοπούλου. 


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γείτονες  στο Newsit  η οικογένεια τα έβγαζε δύσκολα πέρα με αποτέλεσμα να μην έχει πληρώσει το λογαριασμό του ρεύματος. 


Όταν πριν περίπου μια εβδομάδα η ΔΕΗ τους έκοψε την ηλεκτροδότηση τότε άρχισαν και τα προβλήματα. Ο 45χρονος δεν άντεξε άλλο και σήμερα με το μυαλό θολωμένο είπε "πάω να πάρω αυτό που μου ανήκει". Πήρε ένα γαλλικό κλειδί, σκαρφάλωσε στην κολόνα που είναι και υποσταθμός της ΔΕΗ με σκοπό να επανασυνδέσει το ρεύμα. 
Μια άτυχη στιγμή όμως έμελλε να αποβεί μοιραία. Έπιασε με τα γυμνά του χέρια το καλώδιο της ΔΕΗ και 20.000 watt διαπέρασαν το σώμα του. 

Κάτοικοι περιγράφουν στο Νewsit πως μόλις ο 45χρονος χτυπήθηκε από το ρεύμα, το παντελόνι του πήρε φωτιά. 


Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και πυροσβεστική ενώ το ασθενοφόρο που έσπευσε μετέφερε τον άνδρα σε κακή κατάσταση αλλά ζωντανό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο. 

Εκεί ο 45χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όπως λέει το newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια