Χαμός στο eBay για μια ψήφο στις ελληνικές εκλογές! μέχρι τώρα έχει φτάσει 120 $....

Η αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και το πολιτικό της σύστημα είναι δεδομένη.

Κάποιος συμπολίτης μας όμως είχε την … ψυχραιμία και την φαντασία να προσπαθήσει....

και να διακωμωδήσει αλλά και ενδεχομένως να κερδίσει από την ίδια του την … αγανάκτηση! Έτσι, αποφάσισε να θέσει προς δημοπρασία στο eBay την ίδια του την ψήφο. Η τιμή εκκίνησης ήταν  ένα δολάριο και μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα 100! Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή ακόμη για έξι ημέρες. 

Στην ανάρτησή του μάλιστα κάνει αναφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του Αντιπρόεδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι οι ψήφοι πωλούνται στις ελληνικές εκλογές.

«Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες πωλούν τις ψήφους τους. Εγώ, λοιπόν, δεν θέλω να τον απογοητεύσω. Οι εκλογές στην Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να διεξαχθούν το Μάιο, έτσι ακολούθησα τη συμβουλή του και πουλάω την ψήφο μου. Θα ψηφίσω ό,τι μου πει ο αγοραστής. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολιτικό κόμμα. Θα μου πει τι να βάλω μέσα στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμο υλικό, όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες. Η αρχική μου πρόθεση πριν τη δημοπρασία, ήταν να ψηφίσω λευκό. Αλλά δυστυχώς, το ελληνικό εκλογικό σύστημα μετράει τα λευκά ψηφοδέλτια ως άκυρα. Περιεχόμενο που δεν θα γίνει δεκτό: ρατσιστικό, υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο και υλικό που περιέχει πνευματικά δικαιώματα. Το βίντεο από την διαδικασία της ψηφοφορίας θα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια