Δεν κάνει διακαναλική ο Καμμένος ! Προφανώς φοβάται τις ερωτήσεις.

Ένα από τα όπλα των πολιτικών αρχηγών- σε όλες τια αναμετρήσεις, είναι η διακαναλική συνέντευξη. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, έχουν την ευκαιρία να παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους και να εκλαϊκεύουν τις θέσεις τους.

Αν το πετύχουν, κερδίζουν, αν 
όχι χάνουν- έτσι είναι η πολιτική. Ένας πολιτικός....
τις θέσεις του οποίου δυσκολεύομαι να κατανοήσω, είναι ο Πάνος Καμμένος. Η αλήθεια είναι ότι από μικρός αντιμετώπιζα δυσκολίες να τον κατανοήσω, ακόμη και όταν εκφραζόταν γραπτώς, π.χ. όταν για λόγους επαγγελματικής διαστροφής και μόνο διάβασα το βιβλίο του «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη» τα πνευματικά δικαιώματα του οποίου σήμερα διεκδικεί η χουντάρα ο Γεωργαλάς, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Περίμενα λοιπόν τη διακαναλική του κ. Καμμένου για να μάθω κάποιες από τις θέσεις του, γιατί στελέχη του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ δείχνουν να δυσκολεύονται να τις εκλαϊκεύσουν- παράδειγμα η αναπληρώτρια Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού κυρία Κατερίνα Αναστασοπούλου, η οποία ερωτηθείσα ποια είναι η εναλλακτική πρόταση του κόμματος της για την έξοδο από την κρίση, κατέληξε… βίντεο στους «Ράδιο Αρβύλα».

Σκεπτόμουν ότι η διακαναλική θα διασκέδαζε και την εντύπωση που μου είχε δημιουργηθεί: ότι ο Καμμένος κάνει μια περιοδεία, πετάει μια ατάκα, συνήθως μια μπαλαφάρα, ουδείς εκ των οπαδών του τον ρωτά κάτι παραπάνω- αυτό είθισται- και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ αποχωρεί νικητής και τροπαιούχος.

Έτσι νομίζει ο ίδιος τουλάχιστον. ¨Όμως με δήλωσή του ο κ. Καμμένος, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει διακαναλική συνέντευξη. Προτιμάει- είπε στο parapolitika.gr, να μιλάει χωρίς φίλτρα με το λαό. Το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝ.ΕΛ Τέρενς Κουίκ δήλωνε ότι κάποιοι φοβούνται το ντιμπέιτ. Το μεσημέρι, ο αρχηγός του δίνει το δικαίωμα στους «άπιστους Θωμάδες» να πιστεύουν ότι φοβάται τη διακαναλική και τους «κακεντρεχείς» (όπως ο γράφων) να διατρανώνουν την άποψη ότι πρόκειται περί φούσκας- πολιτικής εννοώ και διευκρινίζω, γιατί ο κ. Καμμένος έχει και μια μανία με τις μηνύσεις.

Στο καπάκι, δημιουργεί την πεποίθηση ότι επιχειρεί να δοξαστεί κρυπτόμενος, αποφεύγοντας τις… ενοχλητικές ερωτήσεις εννοώ, μιας και οι περιοδείες με το πούλμαν στυλ Ομπάμα, συνεχίζονται…

Αντώνης Σκυλλάκος
newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια