Καλό το παραμυθάκι για την σύλληψη του τελειωμένου Τσοχατζό....


Την ημέρα της ανακοίνωσης των εκλογών, στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη αποφάσισε ότι υπάρχουν πολύ σοβαρές ενδείξεις να διαφύγει από την Ελλάδα ο Ακης και να μη δικαστεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Χρόνια τώρα βοά ο τόπος....
ότι τα λεφτά για την αγορά του σπιτιού στην Αρεοπαγίτου αλλά κι άλλων περιουσιακών στοιχείων «μύριζαν» δωροδοκία. Off shore εταιρείες πήγαιναν και έρχονταν ο κόσμος το είχε τούμπανο. Κι όμως, αντί να γίνει η σύλληψη του κ. Τσοχατζόπουλου μήνες πριν αποφάσισαν την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου να δείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει κάθαρση.


Οτι η κυβέρνηση δεν σταματά ούτε σε υπουργό ούτε σε κανέναν. Μια καθαρή κίνηση εντυπωσιασμού για να ψαρέψουν ψήφους στα θολά νερά. Να πείσουν τον κόσμο ότι κανένα έγκλημα δε μένει ατιμώρητο, ακόμη κι αν βρίσκεται ψηλά. Δήθεν στην Ιπποκράτους εξέφρασαν δυσφορία για το χρόνο που έγινε η σύλληψη διότι, όπως έλεγαν, θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα. Μα τον βολεύει τον κ. Βενιζέλο όλη αυτή η ιστορία, μην τρελαθούμε τελείως.


Οπως τους βόλεψε όταν Χριστουγεννιάτικα έβαζαν στη φυλακή τον Εφραίμ. Πέρα από το αν είναι κάποιος αθώος ή ένοχος σημασία έχει και ο χρόνος της σύλληψης, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αν γινόταν το καλοκαίρι δηλαδή, μετά τις εκλογές, κανείς δεν θα ενδιαφερόταν.


Τώρα βγαίνει η κυβέρνηση να το παίζει αρχιερέας της κάθαρσης. Στο κάτω – κάτω ο Τσοχατζόπουλος πλούτισε κατά τη θητεία κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Εχουν να πουν τίποτε γι’ αυτό; Αλλά όχι να μας το παίζουν και «καθαροί». Σε ότι αφορά το ρεπορτάζ. η σύλληψη έγινε καθώς προέκυχαν σοβαρά στοιχεία εμπλοκής του πρώην υπουργού με δύο off shore, κινήσεις λογαριασμών και τουλάχιστον 15 σπίτια σε όλη τη χώρα. Η Αστυνομία αναζητά άλλα πέντε άτομα που φέρεται να διευκόλυναν τον κ. Τσοχατζόπουλο στο ξέπλυμα. Δεν υπάρχει ένταλμα για την κόρη και τη σύζυγό του.
antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια