Στη μεγάλη οθόνη οι περιπέτειες της Αγελάδας Υβόννης....

Στη μεγάλη οθόνη οι περιπέτειες της ΥβόννηςΗ περιπέτεια της αγελάδας-δραπέτη που απασχόλησε τα γερμανικά ΜΜΕ πριν από μερικούς μήνες θα γυριστεί σε ταινία.

Η απόδραση της Υβόννης από το σφαγείο και η περιπλάνησή της επί τρεις μήνες στα δάση της Βαυαρίας είχε αφήσει με κομμένη την ανάσα όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με....

την εφημερίδα Süddeutsche Zeitung η ιστορία της Υβόννης θα αποτελέσει το σενάριο για μια ταινία κινουμένων σχεδίων του Μαξ Χάουαρντ, του παραγωγού πασίγνωστων ταινιών όπως «Ο βασιλιάς των λιονταριών», «Η μικρή σειρήνα» και «Η ωραία και το τέρας». 

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι εύγλωττος: «Η αγελάδα το 'σκασε».

Η ιστορία, μιας αγελάδας που το σκάει για να γλιτώσει το σφαγείο, βασίζεται στις περιπέτειες της Υβόννης που είχαν φτάσει να γίνουν πρωτοσέλιδο στις γερμανικές και τις ξένες εφημερίδες, πέρσι το καλοκαίρι. 

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία Papa Lowe, που θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας και από τον Μίχαελ Αουφχάουζερ, τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, όπου ζει πλέον η αγελαδίτσα. 

Ο προϋπολογισμός της ταινίας θα είναι 30 εκατ. ευρώ.

Η Υβόννη τριγυρνούσε ελεύθερη από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 και είχε γίνει αληθινή σταρ των μέσων ενημέρωσης. 

Η εφημερίδα Bild, μάλιστα, πρόσφερε αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον κατάφερνε να την πιάσει ζωντανή, όταν έγινε γνωστό ότι οι τοπικές αρχές ενημέρωσαν τους κυνηγούς της περιοχής ότι μπορούσαν ελεύθερα να την πυροβολήσουν και να την σκοτώσουν, επειδή θεωρούσαν ότι συνιστούσε κίνδυνο για την οδική κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την Bild οι αρχές είχαν επιστρατεύσει τους συγγενείς της Υβόννης, την αδελφή της Βάλραουτ και το γιο της Φρίζι, αλλά και έναν ταύρο, τον Ερνστ, σε μια προσπάθεια να την καλοπιάσουν. Όλες οι προσπάθειες αποδείχτηκαν μάταιες.

Τελικά, η Υβόννη πλησίασε μόνη της τέσσερα μοσχαράκια που έβοσκαν σε ένα λιβάδι, ίσως επειδή αισθάνθηκε μοναξιά μετά από 100 ημέρες μακριά από τους δικούς της...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια