Σε κατάθλιψη λέει η Βίκυ Σταμάτη στον Κορυδαλλό. Όταν τα έκλεβε πως ένοιωθε ;;;


Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Σταμάτη στον ΚορυδαλλόΣαφώς υπάρχει το πρόβλημα του μικρού παιδιού της κ. Σταμάτη αλλά δεν μπορούμε να είμαστε αλληλέγγυοι σε έναν άνθρωπο που μαζί με τον σύζυγό της έχουν ζημιώσει το Ελληνικό κράτος και φυσικά τους Έλληνες πολίτες με πολλά εκατομμύρια ευρώ


Εξαιρετικά δύσκολες ήταν για τη Β. Σταμάτη οι πρώτες στιγμές στη φυλακή, όπως βεβαιώνουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, όχι μόνο από την «ανώμαλη προσγείωση» λόγω του εγκλεισμού της, αλλά και την αγωνία που εκδήλωνε για το τι θα απογίνει με το 5,5 ετών παιδί της....Όπως αναφέρει το Έθνος, η σύζυγος του πρώην υπουργού οδηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Γ’ Πτέρυγα, όπου κρατούνται η κόρη του τ. υπουργού Αρετή και η λογίστρια του Ευφ. Λαμπροπούλου.


Στη συνέχεια, η Β. Σταμάτη μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο, στον όροφο όπου βρίσκονται τρεις μητέρες κρατούμενες που έχουν μαζί τα μωρά τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακίνηση κρίθηκε αναγκαία στον χώρο πάνω από το διοικητήριο των φυλακών για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να αποφευχθούν τα φαινόμενα αποδοκιμασιών, απειλών κ.λ.π. που εκτοξεύθηκαν όχι μόνο κατά την προσαγωγή στα δικαστήρια, αλλά και σε βάρος των περισσότερων προφυλακισμένων για τη δραστηριότητα της συγκεκριμένης «ομάδας» από συγκρατούμενους που φώναζαν συνθήματα εναντίον τους ακόμα και πίσω από τα παράθυρα, όταν τους εντόπισαν από απόσταση να προαυλίζονται.


Το κελί στο συγκεκριμένο σημείο είναι πιο ασφαλές και ήσυχο (αν εξαιρέσει κανείς τα κλάματα των μωρών) και είναι πιθανό η Β. Σταμάτη να προαυλίζεται μόνη της.


Η εικόνα που μεταφερόταν από τις φυλακές ήταν ότι η σύζυγος και η κόρη του Α. Τσοχατζόπουλου ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και η πρώτη ζητούσε την τηλεφωνική επικοινωνία (μέσω καρτοτηλεφώνου) για να μιλήσει με το παιδί της, ενώ ο τ. υπουργός ήταν πότε σε «αναμμένα κάρβουνα» και πότε εξαιρετικά βαρύς.


Λόγω του στενού συγγενικού δεσμού ο Α. Τσοχατζόπουλος μπορεί να συναντηθεί στις φυλακές και εκτός επισκεπτηρίου με τη σύζυγο και την κόρη του ξεχωριστά.


Για τη συνάντηση αυτή θα πρέπει, για λόγους ασφαλείας, να μετακινηθούν οι δύο γυναίκες, όποτε αποφασίσει η διεύθυνση των φυλακών και η εποπτεύουσα εισαγγελική αρχή ότι μπορεί να γίνει χωριστά ένα τέτοιο ραντεβού, που αναμένεται μάλλον σύντομα, αφού εκκρεμεί και το ζήτημα της πορείας του παιδιού τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει σύντομα αίτημα αποφυλάκισης, βασισμένο κυρίως στο ευαίσθητο αυτό πρόβλημα.
24h.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια