Οι 3 με χειροπέδες ο ωραιός Μπρούμελ χωρίς.


Οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα μετά από εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί εναντίον τους.
Πήραν προθεσμία ν' απολογηθούν την Τρίτη.
Δεν είχαν διατελέσει υπουργοί και έτσι τους φόρεσαν χειροπέδες...
Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές έγγραφα από το πολιτικό γραφείο του Ακη.
Τι λέει για τον χρυσό που βρέθηκε σπίτι της η κόρη του πρώην υπουργού.
Για τον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο....
εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης όπως για κάθε έλληνα πολίτη που όπως λέει και το Σύνταγμα είναι ίσοι απέναντι στους νόμους.

Τα ίδια εντάλματα εκδόθηκαν και για τους : Γιώργο Σαχπατζίδη επιχειρηματία, Νίκο Ζήγρα εξάδελφο του πρώην υπουργού, δικαιούχο offshore εταιρείας και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου λογίστρια, εκπρόσωπο στην Ελλάδα offshore εταιρειών που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση.
Με χειροπέδες η κα Ευφροσύνη Λαμπροπούλου
Ο Ακης Τσοχατζόπουλος συνελήφθη στο σπίτι του στην Αθήνα το πρωί της Μ.Τετάρτης και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και από εκει στον εισαγγελέα χωρίς χειροπέδες.
Με χειροπέδες ο Γιώργος ΣαχπατζίδηςΕνώπιον του ανακριτή απολογείται ο τέταρτος εκ των συγκατηγορουμένων του κ. Τσοχατζόπουλου, Αστέριος Οικονομίδης, βασικός μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας που ανακαίνισε το ακίνητο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και πούλησε ακίνητο στο Κολωνάκι στην Αρετή Τσοχατζοπούλου.


Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία με τον πρώην υπουργό, που αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Οι τρεις που έλαβαν σήμερα προθεσμία θα παραμείνουν κρατούμενοι στην Ασφάλεια μέχρι να οδηγηθούν εκ νέου στον ανακριτή.
Με χειροπέδες ο Νίκος Ζήγρας
Φύλλο και φτερό έγγραφα από το πολιτικό γραφείο του Ακη


Αυτό που μπαίνει στο μικροσκόπιο είναι τα εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα τα οποία εντοπίστηκαν στο γραφείο του στην Κυψέλη. Εκεί εντοπίζονται οι έρευνες σε συνεργασία με τις ανακριτικές αρχές που κατευθύνουν τις έρευνες. 


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια