I LOVE...Κυψέλη

Καταστηματάρχες και πολίτες οργανώνονται με σκοπό να αναβαθμίσουν την ιστορική γειτονιά της Αθήνας. Τι λέει στο Newsit o εμπνευστής της πρωτοβουλίας.
Σύνθημα τους ειναι το "Ι LOVE KYPSELI" και έχουν σαν στόχο....
να ξαναζωντανέψουν τον μύθο της Κυψέλης και της Φωκίωνος Νέγρη.


Πρόκειται για καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής που βιώνουν την υποβάθμιση της γειτονιάς τους λόγω της κατακόρυφης αύξησης της εγκληματικότητας αλλά και της αδιαφορίας της πολιτείας.

Εμπνευστής αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο καταστηματάρχης της περιοχής κύριος Γιώργος Δενδρινός ο οποιος δηλωσε στο Newsit "επιχειρηματίες και κάτοικοι μαζί αναλάβαμε δράση για να καλυτερέψουμε την ιστορική αυτη γειτονιά της Αθήνας. Ηδη η εικόνα στη Φωκίωνος Νέγρη είναι πολύ καλύτερη. Είναι πιο καθαρά και ο κόσμος άρχισε και πάλι να βγαίνει στην πλατεία. Εχουμε ακόμη μεγάλο δρόμο μπροστά μας όμως σιγά - σιγά αλλάζουμε την όψη της Κυψέλης".



Οι επιχειρηματίες μαζί με τους κατοίκους αναλαμβάνουν δράσεις για τον  καθαρισμό της Κυψέλης, φροντίζουν το πράσινο και τα συντριβάνια, διοργανώνουν εκδηλώσεις στα μαγαζιά της περιοχής και δείχνουν το δρόμο και σε άλλους λέγοντας πως δίχως τη συμμετοχή των πολιτών δεν πρόκειται να αλλάξουμε τις γειτονιές μας.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια