ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΝΔ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Δημοσκόπηση-σοκ: Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ σε Α' και Β' Αθηνών


Δημοσκόπηση-σοκ: Καταρρέει το ΠΑΣΟΚ σε Α' και Β' ΑθηνώνΜια δημοσκόπηση που θα προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο ΠΑΣΟΚ ενώ ταυτόχρονα δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα στη Νέα Δημοκρατία, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες από γνωστή εταιρία.


Σύμφωνα με απολύτως....
αξιόπιστες πληροφορίες του iefimerida.gr, το ΠΑΣΟΚ τόσο στην Α' όσο κυρίως στην Β περιφέρεια της Αθήνας εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυσπείρωσης και τα ποσοστά του κινούνται σε ιστορικά χαμηλά, για προεκλογική περίοδο.


Η μικρή ανάκαμψη που σημειώθηκε μετά την αλλαγή ηγεσίας φαίνεται ότι απλώς έχει βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ να απομακρυνθεί από τα μονοψήφια των προηγούμενων μηνών. Ωστόσο και στις δυο μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καταφέρει να παγιωθεί ούτε καν στην δεύτερη θέση και δίνει μάχη με το ΚΚΕ καθώς τα ποσοστά τους βρίσκονται πολύ κοντά.


Αντίθετα, στη Νέα Δημοκρατία μετά τα πρώτα «χαστούκια» από την εμφάνιση του κόμματος του κ. Καμμένου, τα ποσοστά δείχνουν να σταθεροποιούνται με μικρές ανοδικές τάσσεις, ειδικά στη Α' Περιφέρεια της Αθήνας. Πάντως και το κόμμα του κ. Καμμένου κινείται σταθερά ανάμεσά ανάμεσα στο 7% και το 10% ενώ πτωτική τάση εμφανίζει ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.


iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια