Πουλάνε τα πρόσωπά τους ως χώρο για διαφήμιση εταιρειών!


διαφημιστική εταιρεία, πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ, δίδακτρα, φοιτητές, διαφήμιση, λοΜία περίεργη λύση βρήκαν δύο Λονδρέζοι φοιτητές για να βγάλουν χρήματα και να πληρώσουν τα δίδακτρά τους, αφού σκέφτηκαν να... πουλήσουν τα πρόσωπά τους για διαφημιστικούς λόγους!


Ο Ρος Χάρπερ και Εντ Μόις, 22 ετών, είναι απόφοιτοι του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, και σκέφτηκαν για να αποπληρώσουν το φοιτητικό δάνειο που είχαν πάρει ύψους 60.000 ευρώ συνολικά, να μετατρέψουν τα πρόσωπά τους σε «διαφημιστικές πινακίδες».


Όπως λένε και οι ίδιοι για την ιδέα τους, «αφού στείλαμε δεκάδες βιογραφικά λαμβάνοντας μόνο αρνητικές απαντήσεις, αποφασίσαμε....
να ψάξουμε μια εναλλακτική οδό». Ίδρυσαν λοιπόν την ιστοσελίδα BuyMyFace.com, και έκαναν ανοικτό κάλεσμα να αγοράσει όποια εταιρεία το επιθυμεί, διαφημιστικό χώρο στο πρόσωπό τους προκειμένου να ζωγραφιστεί εκεί το λογότυπο που επιθυμούν.


Έτσι μπαίνοντας στην ιστοσελίδα, βλέπει ο ενδιαφερόμενος τις αναρτημένες φωτογραφίες και πατώντας στο κάθε διαφημιστικό μήνυμα ανακατευθύνεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Όλα αυτά με αντίτιμο που κυμαίνεται από 120 ευρώ την ημέρα μέχρι και 400 ευρώ.


«Δεχθήκαμε προτάσεις από παντού. Από το Χονγκ-Κονγκ ως τις ΗΠΑ αλλά κι από όλη την Ευρώπη», λένε οι Χάρπερ και Μόις που σκέφτονται σοβαρά να επεκταθούν διεθνώς.


Γιατί όχι, αφού μέσα σε διάστημα μόλις 181 ημερών κατάφεραν να κερδίσουν γύρω στα 38.000 ευρώ, ενώ συνεργάστηκαν και με την διαφημιστική εταιρία Ernst & Young. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...

iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια