ΔΑΚΕ προς Σπηλιωτόπουλο: «Να σταματήσει να κάνει τον ξερόλα»


Αντώνης Σαμαράς, Αρης Σπηλιωτόπουλος, ΔΑΚΕ, ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα, εξυγίανση ΟΣΕ,Σκληρή επίθεση κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου, εξαπέλυσε ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής, και πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Νίκος Κιουτσούκης, καλώντας τον να «μην κάνει τον ξερόλα».


Αφορμή για τις σκληρές δηλώσεις του Νίκου Κιουτσούκη, ήταν τα όσα είπε ο Άρησ Σπηλιωτόπουλος για τον ΟΣΕ, και για....
τα λάθη που έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που δεν προχώρησε άμεσα στην εξυγίανση του.


Ο Νίκος Κιουτσούκης κάλεσε τον πρώην υπουργό να ασχολείται με τα θέματα της παιδείας που είναι αρμόδιος «Επειδή δεν έχει ανέβει ποτέ του σε τραίνο και λόγω του ότι είναι παντελώς άσχετος με τον σιδηρόδρομο, καλό είναι να περιορισθεί στα καθήκοντα που του ανέθεσε ο αρχηγός του και να σταματήσει να κάνει τον ξερόλα. Η υπομονή μας με τον νεοφιλελεύθερο λόγο του έχει εξαντληθεί...Φθάνει πια» αναφέρει χαρακτηριστικά στην γραπτή του ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα. Η δήλωση μάλιστα του «γαλάζιου» συνδικαλιστή, έχει τίτλο « Φθάνει πια με τους φωστήρες κάποιος ας τον μαζέψει»


Συνεργάτες του Άρη Σπηλιωτόπουλου τόνιζαν ότι «ο πρώην υπουργός το μόνο που έκανε ήταν να υπενθυμίσει την βούληση της κυβέρνησης Καραμανλή η οποία είχε ανάψει το πράσινο φως στον τότε υπουργό Κωστή Χατζηδάκη να προχωρήσει άμεσα στην εξυγίανση του ΟΣΕ αλλά λόγω των πολιτικών εξελίξεων με την διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών, αυτή η προσπάθεια σταμάτησε». Σημειώνουν επίσης πως ο ίδιος ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς ήταν εκείνος που από την πρώτη στιγμή μίλησε για την ανάγκη εξυγίανσης του ΟΣΕ.


Αντώνης Σαμαράς, Αρης Σπηλιωτόπουλος, ΔΑΚΕ, ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα, εξυγίανση ΟΣΕ,

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια