Τους έκλεψαν το χασίς και πήραν την αστυνομία να το καταγγείλουν


Τους έκλεψαν το χασίς και πήραν την αστυνομία να το καταγγείλουνΟι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα από τον Κόλιν Ρόμπερτς και την σύντροφό του Μάντι Κόγκλαν οι οποίοι τους κατήγγειλαν πως άγνωστοι τους έκλεψαν το απόθεμα τους σε κάνναβη συνολικής αξίας 11.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι είχε....
στην κατοχή του χασισόδεντρα προκειμένου ο Κόλιν να μπορεί να μειώνει με την χρήση κάνναβης τα συμπτώματα της νόσου Κρον από την οποία πάσχει. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού διαπίστωσαν πως πράγματι είχαν κλαπεί χασισόδεντρα ενώ ανέφεραν πως το σπίτι μύριζε έντονα χασίς και πως εντόπισαν γλαστράκια με σκανκ. Επίσης ανέφεραν πως όταν πήγαν να συλλάβουν το ζευγάρι η Μάντι προσπάθησε να αμυνθεί απειλώντας τους με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά!
Η απίστευτη αυτή υπόθεση έφτασε πρόσφατα στα βρετανικά δικαστήρια και ο δικαστής τους καταδίκασε για παραγωγή ναρκωτικών σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή. Και οι δύο κατηγορούμενοι ομολόγησαν την ενοχή τους για την κατηγορία της καλλιέργειας κάνναβης, γράφει η iefimerida.gr.
tsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια