Οι “κηπουροί” ποτέ δεν πάνε χαμένοι… Μετρά δυνάμεις για την κάλπη ο Γερουλάνος!


Γραφείο- φιλέτο 120 τ.μ σε κεντρικό σημείο της Ερμού και με θέα την Ακρόπολη νοίκιασε πριν από λίγες μέρες ο υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος με σκοπό να στεγάσει εκεί το πολιτικό του γραφείο φανερώνοντας σιγά, σιγά τον κρυφό του πόθο που δεν είναι άλλος από το να....
κατέβει υποψήφιος στην Α’ Αθηνών. 


Όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr o φιλόδοξος και επίμονος «κηπουρός» του κ. Γιώργου Παπανδρέου όχι μόνο δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την πολιτική, αντιθέτως αισθάνεται έτοιμος να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις προσεχείς εθνικές εκλογές! 


Η …μορφή πάλης που έχει επιλέξει περιλαμβάνει την παραγγελία πανάκριβων δημοσκοπήσεων - είναι γνωστό ότι ο κ. Γερουλάνος δε φείδεται  χρημάτων όταν το αντικείμενο της αγοράς εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ενώ είναι γνωστή εύρωστη οικονομική του επιφάνεια- προκειμένου να μετρήσει με ακρίβεια τις δυνάμεις του στην Α’ Αθηνών αλλά και στο υπόλοιπο της Αττικής ώστε να καταλήξει στον τελικό σχεδιασμό της προεκλογικής του καμπάνιας. 


 Εξ΄ ου και η ενοικίαση των νέων γραφείων στην Ερμού στον 5όροφο κτιρίου που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο Ναό του Παρθενώνα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος του ενοικίου ανήλθε στα 1.300 ευρώ το μήνα και το σχετικό μισθωτήριο κατατέθηκε στην αρμόδια εφορία πριν από λίγες μόλις μέρες. 

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε και η επίπλωση των γραφείων με τους υπαλλήλους που ανέλαβαν την μεταφορά και τοποθέτηση τους ( αγοράστηκαν από γνωστή εταιρία επίπλωσης γραφείων) να δουλεύουν αργά το απόγευμα για λόγους διακριτικότητας…  

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια