Τώρα λένε για Δευτέρα!

Τώρα λένε για Δευτέρα!Γελάει ο κόσμος αφού τα λεφτά από το δήθεν επενδυτικό fund για την ΑΕΚ (τα οποία δεδομένα θα έμπαιναν σήμερα, ή αύριο) λένε τώρα πως θα φανούν τη Δευτέρα!!!
Φαίνεται πως το… σίριαλ του επενδυτικού fund (είτε είναι από Αμερική, είτε Ελλάδα, είτε Γερμανία) εξελίσσεται ακριβώς όπως εκείνα που είχαν προηγηθεί στην....
ΑΕΚ επί των ημερών προεδρίας του Σταύρου Αδαμίδη.



Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως ενώ σήμερα, ή το αργότερο αύριο, αναμενόταν η καταβολή των 2 εκατ. ευρώ τα οποία υποτίθεται πως βρίσκονταν ήδη σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να μεταφερθούν άμεσα και εύκολα σε εκείνον της ΑΕΚ, αυτή… μετατέθηκε για τη Δευτέρα.


Η αντίστροφη μέτρηση, για όσους το έχουν ξεχάσει, έχει ξεκινήσει. Πλέον μετράμε εννιά μέρες από την καταλυτική ημερομηνία ενεργοποίησης της τιμωρίας από την UEFA που έχει επιβληθεί στην ΑΕΚ με τον χαρακτήρα αναστολής και κάποιοι επιμένουν να… παίζουν με το μέλλον της Ένωσης μιλώντας για δήθεν «σωτήρες» και επενδυτικά fund.


Το gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή σάς πληροφόρησε έγκυρα γύρω από τα ακριβή δεδομένα της παραπάνω υπόθεσης και ανέδειξε την πρόθεση ροκανισμού χρόνου που δεν υπάρχει για την ΑΕΚ με σκοπό όταν φτάσει το… μπαμ, να μην υπάρχει πισωγύρισμα και η εξαγορά ενός νέου ΑΦΜ να φαντάζει προς όλους η μοναδική λύση.


Τα σενάρια που θέλουν να έχει γίνει προσέγγιση από πρώην στελέχη της ΑΕΚ στην ομάδα της Καλλιθέας για να γίνει πράξη το παραπάνω εφιαλτικό σενάρια (του νέου ΑΦΜ), ευτυχώς δεν επιβεβαιώνονται και μακάρι να μην αλλάξει αυτό.


Επιπρόσθετα, όλοι ελπίζουν να μην υπάρχει δάκτυλος Ψωμιάδη πίσω από όλα αυτά για να γλιτώσει με λίγα εκατ. ευρώ τα 80 που είναι να κερδίζει η ΑΕΚ (με τα 21 εκατ. ευρώ από αυτά να έχουν ήδη δεσμευθεί και να αναμένεται μόνο η δικαστική έγκριση), μια και οι σχέσεις του με… πρώην ήταν άριστες όπως όλοι γνωρίζουν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια