Γυαλιά καρφιά έκαναν την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου - Σοβαρά επεισόδια με 3 φοιτητές αιμόφυρτους από ομάδα κουκουλοφόρων


Αυτή την ώρα 50 άτομα τουλάχιστον σπάνε ό,τι βρουν μπροστά τους στη Φιλοσοφική Σχολή.
Ένας από τους τραυματίες φοιτητές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση.
Περίπου 30 κουκουλοφόροι με λοστούς έσπαγαν στο ξύλο όποιον έβρισκαν μπροστά τους.
Απούσα η Αστυνομία που....
ακόμα δεν έχει παρέμβει για να σταματήσει αυτό το μπάχαλο.
Εικόνες χάους στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου παρατηρεί κάποιος, η οποία από το βράδυ της Τετάρτης κυριολεκτικά έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης, με κουκουλοφόρους και αντιεξουσιαστές να σπέρνουν τον πανικό. 


Τα επεισόδια ξεκίνησαν την Τετάρτη όταν μία ομάδα αντιεξουσαστών έσπασαν το "τραπεζάκι" της νεολαίας του ΛΑΟΣ όπου είχαν το υλκό τους, έξω από τη Σχολή Μαθηματικών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου, χωρίς κανένας να αντιδράσει. 


Και δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού σήμερα το πρωί περί τις 10:30 μία ομάδα περίπου 30 ατόμων που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν στα χέρια τους λοστούς, μπήκαν μέσα στο κτίριο και άρχισαν να χτυπάνε αδιακρίτως όποιον φοιτητή έβρισκαν μπροστά τους. 
Αποτέλεσμα ήταν τρεις φοιτητές να πέσουν στο έδαφος αιμόφυρτοι και μάλιστα ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με διάσειση, ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο ιατρείο της Πανεπιστημιούπολης όπου τους έκαναν ράμματα. 


Μετά από αυτή τη χαοτική εικόνα, περίπου 200 άτομα φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για όλα αυτά τα έκτροπα γύρω από την Πανεπιστημιούπολη. 


Φυσικά η Αστυνομία σε όλο αυτό ήταν για άλλη μία φορά απούσα και παρά τις καταγγελίες ακόμα και τώρα που περίπου 50 άτομα βρίσκονται μέσα στη Φιλοσοφική Σχολή και τα σπάνε όλα, η αστυνομία δεν έχει παρέμβει. 

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια