Ομηρία σε εξέλιξη στην Κομοτηνή - Απολυμένος πατέρας 2 παιδιών μπήκε πυροβολώντας στο εργοστάσιο που δούλευε πριν 8 μήνες - Υπάρχουν 3 τραυματίες


Επι τόπου διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.
Κρατάει τουλάχιστον 2 έως 4 ομήρους.
- Οι άνδρες της ασφάλειας κατάφεραν λίγο μετά τις 3 να απεγκλωβίσουν άλλες 2 γυναίκες που εργάζονταν εκεί....

                              ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με το μυαλό του θολωμένο από την ανεργία, ένας άνδρας περίπου 60 χρονών μπήκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI PLC στη Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής. 


Με ένα όπλο στο χέρι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα να τραυματισθούν 2 άτομα, οι πληροφορίες λένε, ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης, ο άλλος υπάλληλος και ο τρίτος είναι αστυνομικός.


Οι φωνές και οι πυροβολισμοί πάγωσαν το αίμα όλων. Οι τρεις τραυματίες κατάφεραν να βγουν έξω και να καλέσουν σε βοήθεια. 


Ο 60χρονος όμως παρέμεινει μέσα και κρατάει ομήρους τουλάχιστον 4 άτομα. Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν από πλαινή πόρτα και 2 γυναίκες που είχαν εγκλωβιστεί στον χώρο.


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 60χρονος, πατερας 2 παιδιών, είχε απολυθεί πριν από 8 μήνες από το εργοστάσιο, ενώ πληροφορίες λένε ότι του χρωστούν και δεδουλευμένα. Πήγε λένε σήμερα αποφασισμένος να ζητήσει ή να επαναπροσληφθεί ή να του δώσουν όσα του χρωστούν.


Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και διαπραγματευτές και προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.




newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια