Χατζηνικολάου εγκώμιον...

... από το Δημήτρη Κανελλόπουλο, που αν δε μας απατά η μνήμη μας-που δε μας απατά-του είχε τσιτώσει κάποτε τα νεύρα, γράφοντας στην Ελευθεροτυπία πως-όπερ αληθές-δεν κάνει ραδιόφωνο, αλλά ραδιομάρκετινγκ.
Ο Κανελλόπουλος, με αφορμή τα όσα είπε το πρωί ο Χατζηνικολάου για τον Αλαφούζο (το σκηνικό, σας το μεταφέραμε πρώτοι) γράφει...


τα εξής:

Έχει δίκιο, πάντως, ο Χατζηνικολάου
Τα πήρε στο... κρανίο ο Νίκος Χατζηνικολάου, στον «Real 97,8». Και τα έχωνε on air, το πρωί στην εκπομπή του: «Με παρακαλούσε ο Αλαφούζος να πάω στον Σκάι και τώρα με βρίζουν από το ραδιόφωνό του. Ήδη έχω καταθέσει δυο αγωγές και θα καταθέσω και άλλες εάν συνεχίσουν την ίδια τακτική». Δεν λέει ψέματα. Δεν ξέρω αν όντως τον παρακαλούσε ο Αλαφούζος, ξέρω όμως πως αν ο Χατζηνικολάου απαντούσε θετικά, αν έλεγε το ναι, σε χρόνο dt θα του έβαζαν συμβόλαιο μπροστά του να υπογράψει. Για την τηλεόραση μιλάω και όχι για το ραδιόφωνο. Και δεν αναφέρομαι στο 9 με 10 το βράδυ, για άλλη ώρα συζητούσαν. Για το 8 με 9. Πολύ πριν πέσει στο τραπέζι η σκέψη για τον Νίκο Ευαγγελάτο και τη δική του παρουσία εκεί. Οι συναντήσεις έγιναν πριν τα Χριστούγεννα, τρεις τον αριθμό, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να υπόσχεται στους ιθύνοντες του «Σκάι» να δώσει την τελική του απάντηση τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Η, οποία, ήταν αρνητική (ως γνωστόν). Ήταν μία καλή κίνηση και για τον Χατζηνικολάου και για τον Σκάι. Εκεί που το 8 με 9 στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου ήταν (και είναι) νεκρό, θα ανέβαινε κατακόρυφα στις θεαματικότητες. Ο Χατζηνικολάου διαθέτει, αποδεδειγμένα, τηλεοπτική δύναμη. Σωστή η σκέψη επομένως. Θα έκανε καλό και στους δύο, αναμφίβολα. Ωστόσο υπήρχαν μερικά εμπόδια (τρόπον τινά εμπόδια) που δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστούν. Με αυτό του «Real» να αποτελεί το Νο 1.




e-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια