Η ΕΥΠ ζητά να προσλάβει χαφιέδες...

Ποιοι δημοσιογράφοι κατέθεσαν τα χαρτιά τους; ...
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, υπέγραψε Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τις Διαδικασίες Πρόσληψης Πολιτικού Προσωπικού στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Το Σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος προβλέπει τη....

θεσμοθέτηση ενός μικτού συστήματος προσλήψεων με αντικειμενικά κριτήρια (μόρια) και αξιολόγησης των ειδικότερων προσόντων των υποψηφίων.

Μέσω του προτεινόμενου συστήματος εξασφαλίζεται η διαφάνεια και η αξιοκρατία και προωθείται η δίκαιη και ορθολογική αξιολόγηση των ειδικότερων προσόντων των υποψηφίων.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

• Πρώτον: Μοριοδότηση αντικειμενικών προσόντων των υποψηφίων. Τα μόρια προβλέπονται αναλυτικά στο Σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος.
• Δεύτερον: Γραπτή (με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών) και προφορική εξέταση των υποψηφίων σε γνωστικό αντικείμενο θεμάτων διεθνών σχέσεων, κατασκοπείας, αντικατασκοπείας, ασφάλειας, όπως ειδικότερα θα καθορίζεται με την προκήρυξη.
• Τρίτον: Ψυχοτεχνική δοκιμασία των υποψηφίων με ειδικό αναγνωρισμένο τεστ προσωπικότητας, το οποίο θα καθορίζεται στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

Τη διεξαγωγή των διαγωνισμών αναλαμβάνει στο εξής, αντί εσωτερικής επιτροπής της ΕΥΠ, τριμελής επιτροπή που αποτελείται από δύο εκπροσώπους του ΑΣΕΠ και έναν διευθυντή της ΕΥΠ, ο οποίος θα ορίζεται με κλήρωση.

* Στην επιτροπή ατύπως θα συμμετέχει και ο βετεράνος (απο το 1980) πράκτορας χαφιές δημοσιογράφος που τον τελευταίο καιρό δρα υπο τον μανδυα του συνδικαλιστή του ΚΚΕ για να μπορεί να δίνει ευκολότερα αναφορά στην ...υπερεσία,


anergoidimosiografoinonews-news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια