ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΣΟΚ: ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΛΑΪΚΟ «ΤΣΟΥΝΑΜΙ»! 
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΑΠ; 
Συνέβη και αυτό! Βρίσκονται ακόμα άνθρωποι να χειροκροτούν τον Γ. Παπανδρέου! Αυτό το αξιοθέατο συνέβη από ορισμένους στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ κατά την ομιλία του ΓΑΠ. 
Όσοι ανέμεναν ότι στο Εθνικό Συμβούλιο (ΕΣ) του ΠΑΣΟΚ θα έβγαιναν μαχαίρια, διαψεύστηκαν παταγωδώς....

Ασφαλώς, δεν υπήρξε ομοφωνία στο ΕΣ, αλλά το κλίμα και οι τόνοι σε αυτό υπήρξαν εντυπωσιακά ήρεμοι, ώστε πολλοί στο ΠΑΣΟΚ να λένε ότι το ΕΣ του Σαββατοκύριακου ήταν ένα από τα πιο απάνεμα της ιστορίας του!  


ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ…
Πολιτικοί παρατηρητές έλεγαν με ειρωνεία ότι τα ηγετικά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ τα ενώνει η συνενοχή επί της καταστροφής της χώρας
Οι ίδιοι κύκλοι έλεγαν ότι είναι τέτοιο το μέγεθος της λαϊκής οργής, που πειθαναγκάζει τους πάντες στα «ηγετικά» κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ να βάζουν έντρομοι τα σπαθιά στα θηκάρια τους!
Χαρακτηριστική η προσφώνηση του Ευ. Βενιζέλου «Φίλε Γιώργο… θέλω να σε συγχαρώ…»! 
Άλλωστε, όλοι στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, από τον ΓΑΠ έως σύσσωμους τους δελφίνους,βρέθηκαν στο ίδιο ναυαγισμένο κυβερνητικό σκάφος, που έσπρωξε στην άβυσσο τη χώρα.
Ταυτόχρονα, την ίδια στιγμή όλοι μαζί, ΓΑΠ και δελφίνοι, έχουν μπροστά τους την «ωρολογιακή βόμβα» του PSI, του δεύτερου μνημονίου και της νέας δανειακής σύμβασης, πράγματα που μπορεί να επιφέρουν τη χαριστική βολή στο σύνολο των ηγετικών κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ, πετώντας τους στο «σκουπιδότοπο» της ιστορίας, στη λαϊκή χλεύη και το λαϊκό μίσος!
Δεν ήταν, άλλωστε, καθόλου τυχαία η κουβέντα που είπε ο Ευ. Βενιζέλος στο ΕΣ του ΠΑΣΟΚ: «Ταμείο θα κάνουμε μετά την ολοκλήρωση της δανειακής σύμβασης…»! Τι θα έχει το ταμείο, δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία να υποψιαστεί κανείς!
ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι ένοχοι και συνένοχοι, ΓΑΠ και δελφίνοι, όχι μόνο κράτησανπρωτοφανώς ήρεμους τόνους στο ΕΣ του ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλοι κράτησαν κλειστά τα χαρτιά τους για την επόμενη μέρα.
Κι αυτό γιατί επόμενη μέρα είναι μάλλον αμφίβολο ότι μπορεί να υπάρξει!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ευ. Βενιζέλος δεν εκδήλωσε την πρόθεση του για υποψηφιότητα στην Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, όπως άλλωστε μια τέτοια πρόθεση δεν εκδηλώθηκε και από κανέναν άλλοναπό τους φερόμενους ως δελφίνους.
ΓΑΠ: ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ
Το εντυπωσιακό, όμως, είναι η δριμεία υπαναχώρηση του ΓΑΠ.
Όπως είναι γνωστό, ο ΓΑΠ, στο προηγούμενο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, είχε δηλώσει ευθέως ότιδεν θα είναι υποψήφιος ούτε για πρωθυπουργός ούτε για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Στο ΕΣ, ο ΓΑΠ, όχι μόνο δεν επιβεβαίωσε αυτές τις προθέσεις, αλλά και κράτησε επιδεικτική σιγή ιχθύος απέναντι στο ερώτημα αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πράγμα πουκαθόλου δεν απέκλεισε ο στενός φίλος του Φ. Πετσάλνικος, ο οποίος εμφατικά τόνισε, επιπλέον, ότι η διαρχία δεν είναι προς ψόγον!
Είναι προφανές ότι ο ΓΑΠ παραμένει στο προσκήνιο μέχρι τελευταίας στιγμής! Έλεος!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Χαίρεται,
    σε έχω προσθέσει στα φιλικά ιστολόγιά μου.Αν θέλεις πρόσθεσέ με και εσύ.
    www.antipliroforisi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.