Ρέθυμνο:Αυτοκτόνησε ο γυμναστής-παιδεραστής....


Ο 50χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε δύο κορίτσια, υπέκυψε στα τραύματά του - Οι αποκαλύψεις για τη δράση του και οι καταγγελίες των δύο ανήλικων κοριτσιών συγκλονίζουν...
Ο θάνατος του 50χρονου, επιβεβαιώθηκε από το νοσοκομείο λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι....
 
Από αργά χθες το βράδυ, οι γιατροί έδιναν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, όταν μεταφέρθηκε από αστυνομικούς τραυματισμένος από μαχαίρι στο λαιμό και στο στομάχι. Είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του.


Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχαν πληγεί δύο αγγεία στην κοιλιακή χώρα και τον εισήγαγαν άμεσα στο χειρουργείο, όπου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υποβαλλόταν σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, για να σταματήσει η αιμορραγία. 


Αμέσως μετά οι γιατροί διασωλήνωσαν τον 50χρονο και μετά την επέμβαση τον μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο 50χρονος όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.


'Ανθρωποι που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, που δεν έδινε αφορμές για σχόλια και που το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει και μία επιχειρηματική δραστηριότητα που αφορούσε σε προσωπικό γυμναστήριο. Πάντως, η δράση του φαίνεται να ήταν γνωστή από καιρό και η αστυνομία έψαχνε στοιχεία ώστε να ενδυναμώσει τη δικογραφία.
http://www.newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια