Τηλεοπτικές μεταγραφές εν μέσω κρίσης: Κοντομηνάς και Χατζηνικολάου αλλάζουν το σκηνικό της στασιμότητας ...


anatropi2020.gr
Η ενίσχυση της παρουσίας του Δημήτρη Κοντομηνά στο κανάλι της Κάντζας ανοίγει, όπως φαίνεται, ένα ιδιότυπο μεταγραφικό παζάρι, στη δυσκολότερη στιγμή της μιντιακής αγοράς κι ενώ άλλα... κανάλια κλείνουν (Alter), προχωρούν σε δραστικές περικοπές (Star) ή σκέφτονται συγχωνεύσεις.
Ο γνωστός επιχειρηματίας ανακτά τον Alpha και μία από τις πρώτες του κινήσεις θα είναι η τοποθέτηση του έμπιστου του....
Μάνου Κακλαμάνου (συνεργάτη του δολοφονηθέντος Σωκράτη Γκιόλια) στη γενική διεύθυνση του σταθμού και η μετακίνηση του Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, απ΄ όπου, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί ο Αντώνης Σρόϊτερ.
Όπως αναφέρουν πηγές στην Κάντζα, η Ανίτα Πάνια από το χρεοκοπημένο Alter προαλείφεται για σύμβουλος προγράμματος του Δημήτρη Κοντομηνά, ενώ τον πρώτο λόγο σε όλες τις αποφάσεις θα έχει ο στενός φίλος του επιχειρηματία και από τους ελάχιστους ανθρώπους των οποίων την γνώμη σέβεται, ο Λάκης Λαζόπουλος.
Με το νέο Alpha συζήτησε και ο Γιώργος Αυτιάς, αν και ο ίδιος ο δημοσιογράφος διατείνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλα κανάλι και για άλλου τύπου εκπομπή από την πρωϊνή ζώνη που τον έχει καθιερώσει. Επαφές υπάρχουν και με τον προσφάτως αποχωρήσαντα από το Star Αιμίλιο Λιάτσο...




Διακριτικές αλλαγές φαίνεται πως ετοιμάζει ο "βουβός" Φίλιππος Βρυώνης του Extra3, δεδομένου ότι το κανάλι του είναι το μόνο κερδοφόρο σε μία αγορά που φθίνει ταχύτατρα, εξαιτίας της ήπιας τακτικής του, τα χαμηλά κόστη και την καλά οργανωμένη εμπορική στρατηγική του τελεμάρκετινγκ.
Η μεταγραφή όχι μόνο του χειμώνα αλλά των τελευταίων ετών, ωστόσο, θα είναι η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στα δελτία ειδήσεων των 8. Ο πιο επιτυχημένος και ο πλέον αξιόπιστος δημοσιογράφος, σήμερα, με ένα μαχητικό και οικονομικά φερέγγυο media group συζητά με τον πατέρα και τον υιό Κυριακού για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 αλλά και με τον Αριστείδη και Γιάννη Αλαφούζο που του έχουν προτείνει να του εκχωρήσουν τη ζώνη 19.45- 21.00, κάθε βράδυ, ως ένα προσωπικό δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου, πριν, δηλαδή, ξεκινήσει το "επίσημο" του Σκάϊ με τη Σία Κοσιώνη. Η οικογένεια Αλαφούζου εκχωρεί απόλυτη ελευθερία στον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη, ελπίζοντας δι αυτού στην άνοδο των ποσοστών τηλεθέασης τυ Σκάϊ.
Βεβαίως, πρόσωπα κοντά στον Δημήτρη Κοντομηνά, λένε πως ο επιχειρηματίας έχει ρίξει γέφυρες για να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με το Νίκο Χατζηνικολάου και να τον πάρει στο νέο Alpha, ΄κάτι τέτοιο, όμως, φαίνεται αυτή τη στιγμή αρκετά δύσκολο.


nonews-news.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια