Ηπιε τον καφέ του στην Ευελπίδων ο Λάκης και ΄....ελεύθερος.

Γελάει όλη η Ελλάδα με τα καραγκιοζιλίκια τους. Καλά ρε τι τους πιάνετε και σε λίγες ώρες τους αφήνετε ;;
Λίγο τσίπα ρε δεν έχετε ;;

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά....
την απολογία του στον τακτικό ανακριτή, ο Λάκης Γαβαλάς, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί νωρίτερα ποινική δίωξη για μη απόδοση ΦΠΑ.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι η εταιρεία του είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες, για να υπαχθεί στο άρθρο 99.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ο Λάκης Γαβαλάς, φορώντας χειροπέδες, είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα, για μη απόδοση ΦΠΑ.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη της αδερφής του Λάκη Γαβαλά, καθώς και του αντιπροέδρου της εταιρείας του.

Για μια εβδομάδα, ωστόσο, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ο πιο... καταζητούμενος Έλληνας για χρέη προς το Δημόσιο.

Τελικά, τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων κατάφεραν να τον εντοπίσουν, όχι σε κάποιο από τα σπίτια του ή στο γραφείο του, άλλα στο πρώτο τραπέζι νυχτερινού κέντρου, να διασκεδάζει παρέα με επώνυμους Αθηναίους…

Έτσι, αφού έφυγε από το «Διογενής Παλλάς», με κατεύθυνση το Κολωνάκι, έγινε επιχείρηση και συνελήφθη, χωρίς φυσικά να φέρει την παραμικρή αντίσταση.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο γνωστός επιχειρηματίας δήλωνε άλλες διευθύνσεις κατοικίας και αλλού έμενε, με αποτέλεσμα να... εξαφανίζει τα ίχνη του, καθώς, όπως φαίνεται, γνώριζε ότι είναι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, αφού δεν είχε καταβάλει ΦΠΑ, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ.

Τελικά το βράδυ της Παρασκευής έφτασε μια πληροφορία που έλεγε πως ο Λάκης θα πήγαινε για διασκέδαση... Τα στελέχη του ΣΔΟΕ τον εντόπισαν στο πρώτο τραπέζι μαζί με επώνυμους επιχειρηματίες να διασκεδάζει...

Έτσι, όταν στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη λεωφόρο Συγγρού για το Κολωνάκι, το κλιμάκιο τον ακολούθησε και, μόλις πήγε να μπει σε ένα από τα σπίτια του, έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν.
protothema

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια