«Κάρλος το τσακάλι» Ισόβια και 18 χρόνια σε απομόνωση ζητάει το δικαστήριο.....

Ισόβια και 18 χρόνια σε απομόνωση ζητάει το δικαστήριο για τον «Κάρλος το τσακάλι»
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και με 18 χρόνια σε αυστηρή απομόνωση σε φυλακές υψίστης ασφαλείας ζήτησε το δικαστήριο του Παρισιού για τον Κάρλος όπως έχουμε γνωρίσει τον διεθνή τρομοκράτη που το πραγματικό του όνομα είναι Ραμίρεζ  Σάντσες.
Από τις 7 Νοέμβρη ξεκίνησε....
η δίκη του 62χρονου πλέον Κάρλος, στη Γαλλία όπου εκδικάζονται 4 τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στην περίοδο 1982-83 και στις οποίες έχασαν τη ζωή τους 11 άτομα.
Ο δημόσιος κατήγορος ζητώντας την ανώτερη των ποινών, υπογράμμισε την «υπέρτατη επικινδυνότητα του κατηγορούμενου» που όπως τόνισε είναι «απόλυτη και διαρκής«.
Συγκατηγορούμενοι στη δίκη είναι ο Γερμανός Johannes Weinrich, δεξί χέρι του Κάρλος, που βρίσκεται φυλακισμένος στη Γερμανία για άλλα αδικήματα και ο Παλαιστίνιος Ali Kamal Al Assawi, που διαφεύγει της σύλληψης και για τους δυο έχει ζητηθεί η ισόβια κάθειρξη.
Για μια τέταρτη κατηγορούμενη αντίθετα, την Γερμανίδα Christa Froehlich ζητήθηκε η ποινή 15 ετών φυλάκισης για συμμετοχή σε μια από τις τρομοκρατικές επιθέσεις.
tsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια