O Aβραμόπουλος επαναφέρει την ....γραμμή Καραμανλή!


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΣτο σημερινό ραντεβού του, με τους στρατιωτικούς συντάκτες, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στις "παγωμένες" σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας! Μάλιστα αποκάλυψε και όσα του είπαν οι ίδιοι οι Ρώσοι, σε πρόσφατο ταξίδι του στην Ρωσία, με αφορμή την ενοποίηση της ΝΔ με το κόμμα "Ενωμένη Ρωσία". 
"Ερωτήθηκα εάν θέλουμε....
να συνεργαζόμαστε ή όχι" είπε ο υπουργός, για να παραδεχτεί με παρρησία, πως οι σχέσεις με την Ρωσία έχουν μπει εδώ και δύο χρόνια στον "πάγο". 
"Τα τελευταία δύο χρόνια, οι σχέσεις μας με τη Ρωσία  είναι απόλυτα παγωμένες" παραδέχτηκε, για να αφήσει όμως λίγο παρακάτω "ανοιχτό παράθυρο" για το μέλλον!
"Προσωπικά θεωρώ πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια συνεργασίας και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε, ίσως όχι στο βαθμό που είχε επιτευχθεί επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα, αλλά εν πάση περιπτώσει μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια αναθέρμανση των σχέσεων αυτών. Γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται ότι είμαστε μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, εντούτοις αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο να αναθερμάνουμε τις μεταξύ μας σχέσεις" κατέληξε ο υπουργός...
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια